Bestickering foodtruck poelier Ketting

Een complete metamorfose!

We mochten deze zelfrijdende verkoopwagen een complete metamorfose geven. Zowel binnen als buiten herken je hem niet meer terug. Op de buitenzijde van de verkoopauto hebben we een eigentijdse matte folie (safari brown) aangebracht. De bestickering van de logo’s en teksten hebben we uitgevoerd in een prachtige gouden en zilveren folie.

Interieur wrappen

Het plakken van het interieur hebben we gedaan met een mooie foto print voorzien van mat laminaat. Door het wrappen van de wanden, deuren,werkbladen en de keuken heeft de binnenzijde van de marktwagen een mooie uitstraling gekregen. Al met al een mooie klus met een prachtig resultaat. We wensen Angela Ketting alle goeds en veel plezier met haar nieuwe avontuur!

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?