Full car wrap Audi

Deze Audi met een antraciet metallic lak hebben we een compleet nieuwe look gegeven door hem van een full car wrap in mat grijs te voorzien.

Deze Audi met een antraciet metallic lak hebben we een compleet nieuwe look gegeven door hem van een full car wrap in mat grijs te voorzien.

Full car wrap Audi carwrapping carwrap

Ontchromen

Als je erop gaat letten valt het op. Auto’s die voorbij rijden en indruk op je maken. Je kijkt de auto na, op zoek naar het geheim. Wat maakt de uitstraling van die auto zo bijzonder? Grote kans dat de auto ontchroomd is. Een kleine aanpassing met groots effect. Bij het ontchromen geven we alle chromen delen van de auto een andere kleur. We ontchromen bijvoorbeeld de raamlijsten, grill, handgrepen, dakdragers en logo’s. Er zijn vele mogelijkheden in kleur en structuur, waarvan de meest gangbare keuze hoogglans zwart, satijn of mat is. Bij deze Audi heeft de klant gekozen om naast de full car wrap de raamlijsten hoogglans zwart te laten wrappen.

Full car wrap Audi carwrapping carwrap

Waarom kiezen voor een full car wrap?

Je auto laten wrappen heeft vele voordelen. Zo is carwrapping sneller en goedkoper dan spuiten en je kunt altijd weer terug naar de originele lak omdat de wrapfolie makkelijk te verwijderen. Met een full car wrap bescherm je de lak van je auto waardoor je een hogere restwaarde hebt bij verkoop. Daarnaast kun je met carwrappen je auto helemaal personaliseren. De keuze in foliesoorten is duizelingwekkend en je kunt je auto zelfs laten wrappen in een fullcolor print van je eigen foto of ontwerp. Ook kun je makkelijk verschillende kleuren en structuren combineren.

Full car wrap Audi carwrapping carwrap

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?