Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kozijnen renoveren: waarom is wrappen dé oplossing?

Je wilt de kozijnen renoveren: door die te wrappen voorkom je stof, stank en geluidsoverlast. Bovendien werken we veel sneller dan wanneer je kozijnen zou laten schilderen, zodat we de kosten laag kunnen houden én je minder lang overlast ervaart. Wij leggen je graag uit over de voordelen van kozijnen wrappen, speciaal voor kunststof en aluminium ondergronden.

Wat is wrappen?

Kozijnen wrappen: wat is dat? Als we kozijnen renoveren gebruiken we daarvoor speciale foliesoorten. Daarmee pakken we de kozijnen strak in, om ze snel een totaal nieuwe uitstraling te geven.


Het valt er aan de buitenkant niet aan af te zien, omdat we net zo strak werken als bij schilderwerk. Ondertussen profiteer je van een aantal fijne voordelen. We leggen je graag uit waarom onze klanten graag kiezen voor kozijnen wrappen, in plaats van schilderen.

Voordelen van kozijnen wrappen

Kozijnen in kunststof en aluminium laten zich lastig schilderen. Het is een tijdrovende klus, die bovendien gepaard gaat met veel stof, stank en geluidsoverlast. Dus wil je dat voorkomen en bijvoorbeeld gewoon door blijven werken? Of wil je voorkomen dat je weken later nog steeds het stof staat op te zuigen dat maar niet lijkt te verdwijnen? Wij bieden je het alternatief, waarmee je profiteert van een aantal fijne voordelen:

Strak, duurzaam en snel

Als we de kozijnen wrappen doen we dat strak, duurzaam en bovendien snel. Dat levert het mooiste resultaat op, gaat lang mee en leidt tot zo min mogelijk overlast.

Keuze uit allerlei foliesoorten

We adviseren graag over de verschillende foliesoorten. Zo kies je voor een hoogwaardig materiaal, precies in de stijl en met de uitstraling die je mooi vindt.

Voor kunststof en aluminium kozijnen

We wrappen kozijnen in kunststof en aluminium. Die laten zich lastig schilderen, dus je profiteert hiermee optimaal van de voordelen van wrappen.

Tip: ben je benieuwd naar hoe strak het eruit komt te zien als we de kozijnen wrappen? We laten je graag voorbeelden zien van andere woningen en panden waar we dat deden. We werken voor particulieren en bedrijven, waar we in alle gevallen een zo strak mogelijk resultaat realiseren.

Wrappen in plaats van schilderen

Heb je slechte ervaringen met schilderen, of zie je op tegen de stof, stank en de geluidsoverlast die daarbij hoort? Het zijn voor veel mensen belangrijke redenen om de kozijnen niet opnieuw te laten lakken. Toch kunnen we ons voorstellen dat je nadenkt over een andere kleur of stijl. Dan is er gelukkig een goed alternatief beschikbaar. Wij kunnen de kozijnen wrappen. Daarmee profiteer je van een aantal fijne voordelen. We brengen de kleur aan die je mooi vindt, in de glansgraad die je daarbij zoekt. Daarmee kies je voor een strak en duurzaam resultaat, dat we bovendien snel en zonder vervelende overlast voor je aanbrengen.

Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten met bestickering of jouw interieur opleuken? Of heb je een vraag? Bel ons op telefoonnummer 062 436 24 05, stuur ons een e-mail naar info@deplakkerij.nl of gebruik ons contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?