Search
Close this search box.

Auto laten wrappen

Geef jouw auto een nieuwe look met Carwrapping!

Auto laten wrappen

Jouw auto laten wrappen: het is de mooiste manier om die een unieke look of een andere kleur te geven. Dus zoek je specialisten in het wrappen van een auto of zoek je een bedrijf dat het hele wagenpark kan aanpakken? Dat is waar we goed in zijn, zowel voor bedrijfswagens als voor personenauto’s. We werken voor particulieren en bedrijven, altijd met de meest hoogwaardige foliesoorten voor een carwrap. 

bedrijfsauto bestickering
carwrap, autobelettering, autoreclame, wrappen

Voor particulieren en bedrijven

Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven. Dus zoek je naar een andere look voor de auto die je iedere dag rijdt? Het wrappen van de auto levert een totaal andere uitstraling op. En het beschermt de auto, omdat je geen last hebt van steenslag en andere kleine beschadigingen van de lak. In plaats daarvan blijft de auto netjes, waardoor dit ook een uitstekend idee is als je een leaseauto rijdt.

 

En wil je een bedrijfswagen wrappen of gaat het je om een compleet wagenpark? Daar zijn we je graag mee van dienst. Je kunt op die manier iedere auto laten wrappen die je een andere look wilt geven. Dus gaat het om de kleur, denk je aan jouw bedrijfslogo of zelfs om de complete huisstijl die je wilt doorvoeren? Onze grafisch ontwerpers gaan er graag voor je mee aan de slag. Zo stemmen we het ontwerp af op het model dat je wilt laten wrappen, zodat ieder detail goed tot z’n recht komt. 

Met jou logo en in iedere kleur

Voor het wrappen van de auto gebruiken we het ontwerp waar jij van droomt. Dus vind je het belangrijk om jouw logo en de slogan te laten zien, zowel aan de zijkant als de achterkant? Of zoek je voor jouw personenauto een unieke kleur voor een carwrap? Dat kan zowel in hoogglans, Silk als supermat, dus precies met de uitstraling die je zoekt.

 

Wij hanteren een zeer zorgvuldige werkwijze, waarmee we ervoor zorgen dat het design straks tot in de puntjes klopt. Een carwrap van hoge kwaliteit gaat dan jaren mee. Of is goed geschikt voor een tijdelijke actie, waarmee we bedrijven helpen om onderweg de aandacht te trekken.

 

En wil je ideeën opdoen met wat er allemaal mogelijk is? Bekijk ons portfolio-overzicht, zodat je een goed beeld krijgt. Het is de makkelijkste manier om inspiratie op te doen. Of stel ons je vragen over de projecten waar we trots op zijn, dan vertellen we je graag meer. 

Auto laten wrappen door de plakkerij

Wil je jouw auto laten wrappen? Dat is waar we goed in zijn, dus waarmee we je graag helpen. We brengen de carwrap aan die jij zoekt. En zorgen daarmee voor de heel andere look, of voor de reclame die je op de auto wilt aanbrengen. 

 

Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten met bestickering of jouw interieur opleuken? Of heb je een vraag? Bel ons op telefoonnummer 062 436 24 05, stuur ons een e-mail naar info@deplakkerij.nl of gebruik ons contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op. 

Henk Peters

Meer weten?
Vraag het HENK

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Follow us on instagram

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?