Auto bestickering; vergroot de zichtbaarheid van jouw bedrijf

Logo's & teksten
Design wrap & full wrap

de Plakkerij bedrijfsbus bestickering

Logo's & teksten
Design wrap & full wrap

bakwagen bestickering

Logo's & teksten
Design wrap & full wrap

de Plakkerij trailer bestickering

Logo's & teksten
Design wrap & full wrap

personenauto stripe

Logo's & teksten
Design wrap & full wrap

De plakkerij autoruiten blinderen

Logo's & teksten
Design wrap & full wrap

chrome-before-after

Mat & Glans
Alle kleuren mogelijk

Wil je weten wat

de Plakkerij voor jou

kan betekenen?

auto bestickering & carwraps

Waarom zou je jouw bedrijfswagen laten bestickeren? Wij zetten het graag voor je op een rijtje:

1. Jouw voertuig wordt omgetoverd tot een rijdend reclamebord! Potentiële klanten hoeven niet meer naar jou toe te komen, jij komt hun kant op. En dat terwijl je aan het werk bent.

 

2. Ben je op pad voor een klus? Dan kun je jouw expertise laten zien terwijl de auto voor de deur staat. Helemaal in de stickers. Herkenbaar, opvallend en inclusief al jouw contactinformatie. Mond tot mond, buur tot buur reclame noemen wij dat.

 

3. Het voelt goed om rond te rijden in een bedrijfsauto die puntgaaf in de stickers zit! Helemaal in de stijl die jij mooi vindt en bij jouw bedrijf past. Dat is bedrijfsvoering op hoog niveau.

 

4. Lease jij de bedrijfswagen? Of wil je je auto zo mooi mogelijk in de lak houden? Een full carwrap is niet alleen heel gaaf, je conserveert er ook nog eens de lak van de auto mee. Daardoor kun je je auto puntgaaf en met maximale winst weer in de verkoop zetten.

De bestickering van aanhangwagens is een dienst die veel bij ons wordt afgenomen

Bestickering alle voertuigen

Wist je dat wij ook voertuigen bestickeren en wrappen waar je in eerste instantie niet zo op komt?

Het bestickeren en wrappen van voertuigen is zeer effectief en krachtig. Het valt extra op als je rondrijdt met een gewrapte fiets, of een brommertje helemaal ingepakt in een bijzondere folie. Dat zie niet zo vaak!

Heb jij een leuk idee, vraag het ons. Niets is te gek. Wat wij in het verleden allemaal geplakt hebben?

Bakfietsen, motoren, scooters, driewielers, aanhangwagens, paarden trailers, streekbussen, trams en ja, zelfs vliegtuigen.

Previous
Next
De Plakkerij is specialist in de bestickering van bedrijfsauto’s en overige voertuigen. Wij weten als geen ander hoe goed het voelt om rond te rijden in een voertuig dat piekfijn in de stickers zit, mensen doet omkijken en perfect aansluit bij jouw bedrijf. Of het nou gaat over een creatief en vernieuwend ontwerp, of om een goed klassiek ontwerp, wij werken het graag van a tot z voor je uit.
 
bakwagen bestickering

Logo's & teksten
Design wrap & full wrap

Auto bestickeren

Heb je een auto en ben je veel onderweg? Dan is je auto bestickeren het beste dat je kunt doen! Bestickering van je auto is een uiterst effectieve manier om jezelf en je bedrijf aan de wereld te laten zien. We werken met een gevarieerde collectie aan foliesoorten zodat er altijd iets tussen zit dat bij jouw auto belettering past. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos, van een eenvoudig logo op de zijkant tot het volledig laten wrappen van jouw auto.

 

Design wraps, half wraps & striping. Van ontwerp tot uitvoering

Unieke bestickering

Het zijn vaak de puntjes op de i die een auto bestickering laten opvallen op de weg. Bij het auto beletteren letten we op het grote geheel én op de details. Een mooi detail kan jouw

auto speciaal maken, bijvoorbeeld door de sierlijsten te ontchromen of de spiegelkappen een andere kleur te wrappen. Precies die details waardoor jouw auto een unieke uitstraling krijgt.

personenauto stripe

Logo's & teksten
Design wrap & full wrap

Jouw auto bestickering

Jouw eigen auto bestickeren? Dat kan!

Stuur ons een berichtje via het contact formulier en we gaan aan de slag. We bespreken al jouw ideeën en combineren dat met onze vakkennis. Zo komen we samen tot een doeltreffend ontwerp

voor jouw auto bestickering. Of kom gezellig langs bij de Plakkerij in Eerbeek. Onder het genot van een kop koffie laten we graag zien wat we in huis hebben en wat er allemaal mogelijk is bij autobestickering.

Wij zijn sterk in seriewerk

De Plakkerij

De Plakkerij in Eerbeek is intussen een begrip. Door heel Nederland verzorgen we hoogwaardige reclame uitingen.

Vanuit onze compleet uitgeruste werkplaats in Eerbeek hebben we de productie van onze bestickering en reclame zelf in handen.

 

We leveren en monteren bedrijfswagen bestickering, borden en spandoekengevelrenovaties met folie en plaatwerk, wandbekleding met Airtex en nog veel meer. Jouw bedrijfswagen is altijd welkom op onze werkplaats om bestickerd te worden.

 

Te druk om de auto te komen brengen? Wij bieden een Haal- en Brengservice aan en komen in overleg zelfs bij jou op locatie bestickeren.

Previous
Next

Onze werkwijze

Onze werkplaats in Eerbeek is volledig uitgerust voor de bestickering en montage van jouw projecten. We zorgen ervoor dat onze bedrijfsbussen altijd royaal voorzien zijn van hoogwaardig gereedschap en materiaal zodat we ook op locatie een professionele aanpak kunnen garanderen. In onze werkwijze zijn we flexibel, praktisch en oplossingsgericht, waarbij we altijd een beroep doen op onze vakkennis en ervaring.

Previous
Next

Ons doel

Wij willen jouw bedrijf in de spotlights zetten met mooie auto bestickering en doeltreffende signing. Met als doel dat mensen als eerst aan jouw bedrijf denken als ze jouw dienst of product overwegen.

Opvallen doe je met doeltreffende auto reclame. Daarmee creëer je herkenbaarheid waardoor jouw bedrijf voorrang krijgt op anderen. Maak jouw bedrijf onderdeel van het straatbeeld zodat jouw bedrijf altijd vers in het geheugen van potentiële klanten zit.

Niemand wordt groot door stil en onherkenbaar door het leven te gaan. Maak jezelf zichtbaar met auto bestickering!

Previous
Next
Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?