Zoeken
Sluit dit zoekvak.

BESTELBUS BESTICKERING

Met goede bedrijfswagen bestickering maak je jouw bedrijf zichtbaar! Jouw bedrijfsbus wordt uniek en opvallend met jouw eigen logo en bedrijfskleuren.

De plakkerij

De Plakkerij is specialist in het bestickeren van bedrijfswagens en bestelbussen. Wij weten als geen ander hoe goed het voelt om in een bedrijfsbus te rijden die piekfijn in de stickers zit, mensen doet omkijken en perfect aansluit bij jouw bedrijf.

 

Of het nou gaat over een creatief en vernieuwend ontwerp of om een goed klassiek ontwerp; wij werken het van idee tot productie tot montage voor je uit.

OV-BUSSEN-RRREIS-KEOLIS-016

Bestelbus bestickeren

Heb je een bestelbus en ben je veel onderweg? Dan is je bestelbus bestickeren het beste dat je kunt doen. Bestickering van je bedrijfswagen is een uiterst effectieve manier om jezelf en je bedrijf aan de wereld te laten zien. We werken met een ruime collectie aan foliesoorten zodat er altijd iets tussen zit dat bij jouw bestelwagen belettering past. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos, van een eenvoudig logo op de zijkant tot het volledig laten wrappen van jouw bestelbus.

Jouw unieke ontwerp

Doeltreffende reclame uitingen op jouw bedrijfswagen, daar gaan we voor. We denken met je mee over een uniek ontwerp voor jouw bedrijfswagen bestickering. Bestickering waardoor voorbijgangers meteen zien dat het om jouw bedrijf gaat en dat je het professioneel aanpakt. Bijvoorbeeld door een mooie vlakverdeling met jouw eigen logo, bedrijfskleuren, diensten en contactgegevens.

Ook werken we met een aantal hele bijzondere foliesoorten die indruk maken en opvallen. Zelfs jouw eigen foto’s kunnen we omzetten in bedrijfswagen bestickering.

autobestickeringraamstickersreclame

Jouw bestelbus bestickering

Jouw bedrijfsbus bestickeren? Dat kan! Stuur ons een berichtje via het contact formulier en we gaan aan de slag. We bespreken al jouw ideeën en combineren dat met onze vakkennis. Zo komen we samen tot een ontwerp dat perfect past bij jouw bedrijf en bedrijfsbus belettering.

 

Of kom gezellig lang bij de Plakkerij

in Eerbeek. Onder het genot van een kop koffie laten we graag zien wat we in huis hebben en wat er allemaal mogelijk is bij bedrijfsbus bestickering.

ONZE WERKWIJZE

Onze werkplaats in Eerbeek is volledig uitgerust voor de bestickering en montage van jouw projecten. We zorgen ervoor dat onze bedrijfsbussen altijd royaal voorzien zijn van hoogwaardig gereedschap en materiaal zodat we ook op locatie een professionele aanpak kunnen garanderen. In onze werkwijze zijn we flexibel, praktisch en oplossingsgericht, waarbij we altijd een beroep doen op onze vakkennis en ervaring.

ONS DOEL

Wij willen jouw bedrijf in de spotlights zetten met mooie auto bestickering en doeltreffende signing. Met als ons doel dat mensen als eerst aan jouw bedrijf denken als ze jouw dienst of product overwegen.

 

Opvallen doe je met doeltreffende auto reclame. Daarmee creëer je herkenbaarheid waardoor jouw bedrijf voorrang krijgt op anderen. Maak jouw bedrijf onderdeel van het straatbeeld zodat jouw bedrijf altijd vers in het geheugen van potentiële klanten zit.

 

Niemand wordt groot door stil en onherkenbaar door het leven te gaan. Maak jezelf zichtbaar met auto bestickering!

Henk Peters

Meer weten? Vraag het HENK

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Follow us on instagram

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?