Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kunststof kozijnen wrappen

Laat kunststof kozijnen wrappen: het is de mooiste manier om die te renoveren. We voorkomen stof, stank en geluidsoverlast, voor een werkwijze die heel veel mensen aanspreekt. Dus is het tijd voor een renovatie van kunststof kozijnen? Of wil je die een andere kleur geven? Vaak laten de kozijnen zich niet zomaar schilderen. Of leidt dat tot veel overlast, terwijl er gewerkt moet worden of je daar thuis niet op zit te wachten.

In allerlei foliesoorten

Kozijnen wrappen is dan een goed alternatief. We brengen op die manier een nieuwe kleur aan en zorgen voor de hoogwaardige renovatie daarvan. Dat doen we zonder veel overlast, en op basis van hoogwaardige foliesoorten. Die zijn daar speciaal voor geschikt. Het is de mooiste manier om de kozijnen weer op een fraaie wijze af te werken, natuurlijk in de kleur die je mooi vindt.
Onze specialisten vertellen je graag meer over de verschillende soorten folie die er beschikbaar zijn. Dat geldt voor binnen en voor buiten, dus voor het interieur en exterieur. Wij kunnen kunststof kozijnen wrappen aan de binnenkant en de buitenkant, met folie die bestand is tegen de invloeden van het weer en die bijvoorbeeld speciaal geschikt is voor binnen.
Dus heb je een specifieke stijl of kleur voor ogen? Wij leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn. En we kunnen je voorbeelden laten zien van de wrapping van andere kozijnen bij klanten, zowel op kantoor als bij mensen thuis in de woonkamer, de slaapkamer en op andere plekken.

De Plakkerij wrappen folie

Zonder stof, stank en geluidsoverlast

Kunststof kozijnen wrappen leidt tot veel minder overlast dan wanneer je die laat schilderen. De werkwijze die wij hanteren is namelijk vrij van stof, stank en geluidsoverlast. Anders dan bij schilderen is het niet nodig om de kozijnen eerst uitgebreid te schuren, waardoor er veel stof vrijkomt wat vervolgens nog weken in huis blijft hangen. Ook hoeven we niet te lakken, waardoor je geen last hebt van eventuele stank. En bovendien beperken we de geluidsoverlast, dankzij de werkwijze waarbij we heel nauwkeurig werken en zo onopvallend mogelijk blijven als we de kunststof kozijnen wrappen.

 

Het resultaat van die werkwijze laten we je graag zien, zowel bij particuliere als zakelijke klanten. Bekijk daarvoor ons portfolio, waarmee we je ook graag inspiratie helpen op te doen. Zo maak je een goede keuze, op basis van wat er allemaal beschikbaar is. Of stel ons je vragen over de projecten, dan vertellen we je graag meer. 

raamfolie

Kunststof kozijnen wrappen door De Plakkerij

Laat de kunststof kozijnen wrappen. Het is de perfecte renovatie, of een mogelijkheid om een nieuwe kleur aan te brengen. Wij gaan er voor je mee aan de slag en werken het tot in de kleinste details netjes voor je af.  

 

Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten met bestickering of jouw interieur opleuken? Of heb je een vraag? Bel ons op telefoonnummer 062 436 24 05, stuur ons een e-mail naar info@deplakkerij.nl of gebruik ons contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op. 

Onze werkwijze

Onze werkplaats in Eerbeek is volledig uitgerust voor de bestickering en montage van jouw projecten. We zorgen ervoor dat onze bedrijfsbussen altijd royaal voorzien zijn van hoogwaardig gereedschap en materiaal zodat we ook op locatie een professionele aanpak kunnen garanderen. In onze werkwijze zijn we flexibel, praktisch en oplossingsgericht, waarbij we altijd een beroep doen op onze vakkennis en ervaring

Ons doel

Wij willen jouw bedrijf in de spotlights zetten met mooie auto bestickering en doeltreffende signing. Met als doel dat mensen als eerst aan jouw bedrijf denken als ze jouw dienst of product overwegen.

 

Opvallen doe je met doeltreffende auto reclame. Daarmee creëer je herkenbaarheid waardoor jouw bedrijf voorrang krijgt op anderen. Maak jouw bedrijf onderdeel van het straatbeeld zodat jouw bedrijf altijd vers in het geheugen van potentiële klanten zit.

 

Niemand wordt groot door stil en onherkenbaar door het leven te gaan. Maak jezelf zichtbaar met auto bestickering!

 

Vraag offerte aan

Henk Peters

Meer weten? Vraag het HENK

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Follow us on instagram

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?