Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Reclame bedrijfsbus

Geef jouw auto een nieuwe look met Carwrapping!

Reclame bedrijfsbus

Breng reclame op jouw bedrijfsbus aan en maak er daarmee het rijdende reclamebord van dat zichzelf terugverdient. Jouw bedrijfswagen biedt de ideale ruimte om reclame aan te brengen, die je iedere keer dat je op de weg bent aan iedereen kunt laten zien. Dus wil je jouw wagenpark wrappen of reclame aanbrengen op de bedrijfsbus die je rijdt? Dat is waar wij goed in zijn. 

bedrijfsauto bestickering
bedrijfswagen bestickering
autobestickeringraamstickersreclame
OV-BUSSEN-RRREIS-KEOLIS-016
Foodtruck bestickering

Een rijdend reclamebord dat zichzelf terugverdient

Denk je aan jouw bedrijfslogo, de slogan die je gebruikt of andere reclame? We brengen tijdelijke bestickering aan of zorgen voor een car-wrap die je jaren kunt laten zitten. Zo kunnen we jouw bedrijfswagen wrappen of andere reclame op de bedrijfsbus aanbrengen. In de beide gevallen kies je voor een professioneel design. Onze grafisch ontwerpers gaan graag voor je aan de slag, aan de hand van jouw opzet of door goed te luisteren naar wat jij belangrijk vindt.

 

Zo creëren we een rijdend reclamebord, dat zichzelf onderaan de streep makkelijk terugverdient. Laat jouw wagenpark wrappen of kies voor onze bestickering met jouw logo en een slogan. Zet bovendien aan tot actie, bijvoorbeeld met jouw telefoonnummer, e-mailadres of de website waar je klanten naar wilt verwijzen. Wat je ook in gedachten hebt, wij helpen jou reclame te maken met de bedrijfsbus die je rijdt. 

Wrappen of bestickeren

Dus wil je een bedrijfsauto wrappen of bestickeren? Dat doen we voor bedrijfsbussen en bestelauto’s, net als voor personenauto’s die je rijdt. We werken voor zzp’ers en andere bedrijven, altijd op basis van jouw specifieke wensen. Dus heb je al een ontwerp waar je van droomt? Of zoek je naar grafisch ontwerpers die je kunnen helpen om ideeën op te doen? We vertellen je graag meer over onze werkwijze. En hoe we je persoonlijk begeleiden, om samen tot het beste plan te komen.

 

Bekijk ook ons portfolio. Daarin laten we je graag zien hoe je reclame met jouw bedrijfsbus kunt maken. Dat geldt iedere keer dat je de weg op gaat. Of wanneer je bij de klant voor de deur parkeert. Wij zorgen voor de maximale zichtbaarheid met jouw merk, waar je ook gaat en staat.

trailer reclame

Reclame bedrijfsbus door De Plakkerij

Dus wil je reclame maken met jouw bedrijfsbus? Wij bieden je de mogelijkheden, dankzij autobestickering in ieder ontwerp en in de hoogste kwaliteit. De stickers brengen we zorgvuldig voor je aan, met aandacht voor de kleinste details. Op die manier weet je zeker dat de stickers bijdragen aan de professionele uitstraling van jouw bedrijf. Of heb je zelfs de kans om een unieke promotie te delen. Dus zoek je naar tijdelijke stickers of wil je het meer duurzaam aanbrengen voor een langere periode? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden, waarmee we vervolgens voor je aan de slag gaan. 

 

 

Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten met bestickering of jouw interieur opleuken? Of heb je een vraag? Bel ons op telefoonnummer 062 436 24 05, stuur ons een e-mail naar info@deplakkerij.nl of gebruik ons contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op. 

Henk Peters

Meer weten?
Vraag het HENK

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Follow us on instagram

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?