Zoek
Sluit dit zoekvak.

Trailer wrappen

Geef jouw auto een nieuwe look met Carwrapping!

Trailer wrappen

Laat jouw trailer wrappen en maak van de vrachtwagen het grootste rijdende reclamebord dat je kunt bedenken. Toon jouw bedrijfslogo en de slogan overal waar je gaat. Dus ben je onderweg, sta je bij de klant voor de deur of sta je geparkeerd op het bedrijfsterrein? Op al die plekken maak je reclame voor jouw bedrijf. Bovendien zorg je met de wrapping voor jouw trailer voor de professionele look die past bij jouw bedrijf.  

paardentrailer bestickering
Vrachtwagen bestickerd
autobestickeringraamstickersreclame
autobestickeringraamstickersreclame
bakwagen belettering
Fleet Marking & wagenpark bestickering

Rijdend reclamebord

Jouw trailer is het grootste rijdende reclamebord dat je kunt bedenken, dus het is zonde om daar geen gebruik van te maken. Breng jouw logo er groots op aan, kies voor een pakkende slogan of zorg voor de huisstijl die je als bedrijf gebruikt. Je bent helemaal vrij in het ontwerp, omdat er van alles mogelijk is.

 

Onze grafisch specialisten helpen je graag jouw trailer te wrappen. Daarvoor houden we rekening met het ontwerp waar je van droomt, én met de afmetingen van de vrachtwagen. Zo zorgen we ervoor dat alles goed in verhouding is. En dat potentiële klanten meteen zien wie je bent, wat je doet en hoe ze contact met je kunnen opnemen.

 

Dus wil je de trailer van één vrachtwagen wrappen? Of gaat het je om een compleet wagenpark, om indruk mee te maken op de weg? Zorg voor een professionele look van de parkeerplaats bij jouw bedrijf. En laat bij de klant zien dat je het professioneel aanpakt, dankzij het geslaagde design dat we aanbrengen met een hoogwaardige wrap. 

 

Compleet wagenpark wrappen

We kunnen een compleet wagenpark wrappen en zijn je net zo graag van dienst met de wrapping voor één trailer. We stemmen onze werkwijze af op jouw wensen. Dus heb je al een design waar je van droomt of zoek je ook op dat gebied een beetje ondersteuning? We denken graag met je mee, en kunnen je op basis van onze ervaring aangeven wat er mogelijk is.

 

Bekijk bijvoorbeeld ons portfolio, met een aantal van de projecten waar we trots op zijn. Zo krijg je een beter beeld van de mogelijkheden, afgestemd op de trailer die je wilt wrappen. Het is de mooiste en makkelijkste manier om van jouw vrachtwagen een rijdend reclamebord te maken. Dat doen we met aandacht voor de kleinste details, en standaard in de hoogste kwaliteit die er beschikbaar is.

Trailer wrappen door De Plakkerij

Laat jouw trailer wrappen, en maak daarmee de professionele indruk die past bij jouw bedrijf. Uiteraard geven we je vooraf aan wat de kosten zullen zijn, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Maak van de vrachtwagen een gigantisch reclamebord waarmee je de weg op kunt, om daarmee de juiste indruk te maken met jouw bedrijf. 

 

 

Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten met bestickering of jouw interieur opleuken? Of heb je een vraag? Bel ons op telefoonnummer 062 436 24 05, stuur ons een e-mail naar info@deplakkerij.nl of gebruik ons contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op. 

Henk Peters

Meer weten?
Vraag het HENK

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Follow us on instagram

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?