Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wagenpark wrappen

Geef jouw auto een nieuwe look met Carwrapping!

Wagenpark wrappen

Laat jouw wagenpark wrappen en maak op professionele wijze reclame met uw bedrijfsbus. Het wrappen van een auto doen we volledig op maat en met aandacht tot in de kleinste details. Dus wil je een auto laten wrappen, en eigenlijk heel het wagenpark bestickeren? Dat is waar we sterk in zijn.

OV-BUSSEN-RRREIS-KEOLIS-016

Professionele en unieke uitstraling

Een complete carwrap voor een bedrijfsauto garandeert een professionele uitstraling, in de unieke kleuren van jouw bedrijf. Dus wil je de huisstijl van de website, de winkel of de rest van jouw bedrijf doortrekken in de auto’s die je hebt rijden? Wij zorgen voor de unieke uitstraling waarmee jij het verschil maakt.

 

Laat je adviseren door onze specialisten of lever ons het design aan dat je voor ogen hebt. Dan beoordelen we jouw wagenpark, zetten we de mogelijkheden op een rij en gaan we daarmee voor je aan de slag. Zo kun je iedere (bedrijfs)auto laten wrappen. Maak reclame met jouw bedrijfsbus of laat het wagenpark wrappen in dezelfde stijl als de bedrijfskleding voor het personeel.

Met aandacht voor de kleinste details en volledig op maat

We hanteren bij De Plakkerij een professionele werkwijze, terwijl we bovendien heel persoonlijk te werk gaan. Zo hebben we aandacht voor de kleinste details, ook als we jouw complete wagenpark wrappen.

 

Dus gaat het je om het wrappen van een bedrijfsauto? Of om 10 auto’s die je allemaal dezelfde stijl wilt laten uitstralen? Dat is waar we sterk in zijn. Bekijk ons portfolio, waarmee je een goed beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden.

 

Wij wrappen jouw volledige wagenpark, zowel in één stijl als in verschillende uitvoeringen en designs. Vertel ons waar je naar op zoek bent voor de (bedrijfs)auto’s die je hebt rijden. Dan leggen wij je uit over de mogelijkheden of brengen we je meteen een vrijblijvende offerte uit.

trailer bestickering

Wagenpark wrappen door De Plakkerij

We kunnen jouw wagenpark wrappen of zorgen voor professionele en unieke bestickering. Dus probeer je de aandacht te trekken of vind je het belangrijk dat de parkeerplaats kwaliteit en eenheid uitstraalt? Het zijn pas een paar voordelen van onze wraps en stickers die we aanbrengen.

 

Als jij zoekt naar car wrapping voor jouw wagenpark brengen wij je graag een vrijblijvende offerte uit. Die lichten we persoonlijk aan je toe. Na jouw akkoord gaan we daarmee aan de slag, waarbij we tot op de kleinste details letten. Dus wil je zeker weten dat het klopt? Wij hebben de ervaring en begrijpen wat jij als bedrijf belangrijk vindt. 

 

Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten met bestickering of jouw interieur opleuken? Of heb je een vraag? Bel ons op telefoonnummer 062 436 24 05, stuur ons een e-mail naar info@deplakkerij.nl of gebruik ons contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op. 

Henk Peters

Meer weten?
Vraag het HENK

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Follow us on instagram

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?