onze werkwijze

jouw project van a tot z. We leggen je graag uit hoe dat in zijn werk gaat.

Wij vinden het belangrijk om je goed te informeren. Daarom geven we je graag inzicht in onze tarieven , diensten , onze werkwijze en in ons team . Al deze informatie is terug te vinden op onze site. Jullie veel gestelde vragen hebben een extra plekje gekregen onder het kopje faq . Voor informatie op maat kun je altijd bij ons terecht, via de mail (info@deplakkerij.nl), whatsapp (0645494103) of een gezellig bezoek bij ons op de zaak . Goed geïnformeerd zijn is de eerste stap naar een prettige samenwerking.

Ons vak is inspirerend! En dat delen we graag met anderen. De wereld van de bestickering ontwikkelt zich razendsnel, wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zorgen ervoor dat we nieuwste folie soorten en technieken in huis hebben. Met de juiste folie keuze, gegoten in een mooi ontwerp, kunnen we iets creëren dat uniek is en opvalt. Laat je ook inspireren door een kijkje te nemen in ons portfolio op de website, onze facebook pagina of op onze instagram . Als extra inspiratiebron hebben we een pinterest account aangemaakt met ideeën voor bestickering en signing van over de hele wereld. Wordt het je allemaal even te veel en weet je niet meer wat je moet kiezen? Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte bestickering voor jou.

Dit is waar de magie begint! Jouw ideeën krijgen vorm. In overleg zetten we jouw wensen en ideeën om in beelden. Het zijn de eerste concrete schetsen van jouw eigen project dat op het punt staat om gerealiseerd te worden. Tijdens het creëren doen we een beroep op onze creativiteit en op onze vakkennis. We maken een ontwerp dat zowel decoratief als praktisch is. We stellen de vragen; Bereiken we met dit ontwerp het doel dat jij voor ogen hebt? Zoals informeren, verfraaien of opvallen. Komt jouw huisstijl naar voren in het ontwerp en zetten we daarvoor de juiste foliesoorten en vormen in? Samen creëren we het perfecte ontwerp voor jouw project.

Hebben we een akkoord op het ontwerp en de offerte? Dan gaat jouw project in productie! De productie wordt uitgevoerd op onze eigen werkplaats in Eerbeek . Wij hebben onze werkplaats voorzien van de beste apparatuur en werken uitsluitend met hoogwaardige professionele materialen. De voorbereiding en de productie zorgen voor een vliegende start voor onze monteurs. Een goede productie is het halve werk.

Als de voorbereiding is afgerond komen de monteurs in actie. We maken direct een afspraak met jou als klant om het montageproces in gang te zetten. De montage gebeurt bij ons op de zaak of bij jou op locatie, afhankelijk van het project. Ook tijdens de montage blijven we met je meedenken. Onze werkwijze is praktisch en netjes en we zijn als team feilloos op elkaar ingespeeld. Dat betekent dat we elkaar aanvullen en controleren, alles in het belang van de klus. Monteren we bij jou op locatie? Dan zorgen we ervoor dat we de werkplaats netjes achter laten.

Een tevreden klant is ons hoogste doel. Daar investeren we graag in. We nemen de tijd om ons te verdiepen in jou als klant. Ook investeren we in materiaal, groei en innovatie om ervan verzekerd te zijn dat we jou het beste kunnen bieden. We vinden het waardevol om langdurige en vertrouwde samenwerkingen aan te gaan. Ook na de afronding van een project kun je bij ons terecht voor nazorg bij eventueel schadeherstel. We kijken ernaar uit om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te blijven ondersteunen met nieuwe reclame uitingen en verbeteringen voor de toekomst.

over ons

Wij zijn een hecht team van creatieve en vakbekwame signmakers. Met veel enthousiasme en betrokkenheid verzorgen wij al jouw bestickering en reclame. We denken mee over een sterk ontwerp voor jouw bedrijf. Deze werken we uit tot een doeltreffend resultaat waar je mee gezien wordt.

De Plakkerij

Op onze compleet uitgeruste werkplaats in Eerbeek verzorgen we de productie van de folie en fotoprints.

Ook biedt de werkplaats alle ruimte en apparatuur voor de montage van de bestickering van items die we op de zaak kunnen monteren. We gaan ook graag voor je op pad om jouw bestickering en signing op locatie te komen monteren.

Ben je benieuwd naar onze werkplaats, wil je onze foliewaaiers een keer bekijken, of wil je gewoon samen ideeën opdoen voor jouw interieur? Je bent van harte welkom bij ons op de zaak voor een kop koffie en een gezellig gesprek.

Onze werkwijze

Als team hebben we een effectieve werkwijze ontwikkeld om jouw bestickering en reclame zo doeltreffend en netjes mogelijk te leveren en monteren. Hoog in het vaandel staan bij ons creativiteit, precisie, klantgerichtheid en een prettige samenwerking.

Wij houden de productie en de montage helemaal in eigen beheer waardoor we snel kunnen schakelen en leveren. Onze werkplaats is voorzien van professionele print en snij-appartuur en wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten en gereedschap.

Ons doel

Wij hebben bij de Plakkerij maar één doel voor ogen; De uitstraling van jouw bedrijf en interieur naar een hoger plan tillen. Wil je jouw bedrijf een boost geven? Met onze diverse mogelijkheden voor jouw interieur, exterieur, bedrijfsauto en signing zorg je ervoor dat je jezelf uniek en krachtig aan de wereld laat zien. Creëer een prachtige werkomgeving waarin met trots en enthousiasme gewerkt wordt. Laat je bedrijf zien vanaf de weg door opvallende borden en spandoeken. Of rijd trots rond in jouw bestickerde bedrijfswagen.

ONS TEAM

Met trots stellen wij ons team aan je voor

Stuk voor stuk enthousiaste vakmensen met een passie voor het maken van mooie sprekende reclame uitingen.

Eigenaar & office manager

Maarten Raatgever

Eigenaar & signmaker

Henk Peters

Communicatie & DTP

Roy ter Hove

Allround signmaker

Joost Uiterweerd

Allround signmaker

De Plakkerij is gevestigd in Eerbeek. Kom gezellig een keer langs voor een kop koffie en een goed gesprek over alles wat er voor jou mogelijk is.

Hartelijke groet,
De Plakkerij

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?