Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wat zijn de voordelen van jouw auto wrappen? De 5 beste redenen

Je bent benieuwd naar de voordelen van auto wrappen. Het is een vraag die veel klanten ons stellen, dus dat leggen we je graag uit. Anders dan wanneer we de auto bestickeren pakken we die volledig voor je in. Of wrappen we specifieke delen, tot aan een compleet wagenpark dat je een nieuwe look wilt geven. Ondertussen profiteer je van veel meer voordelen, zoals de beste bescherming tegen krassen en andere beschadigingen.

Wat is wrappen?

Een auto wrappen is eigenlijk het inpakken daarvan met speciale folie. Dat doen we heel nauwkeurig, door alle lijnen en vormen van de auto precies te volgen. We brengen een folie aan over de lak van de auto, waarmee we zorgen voor een nieuwe look én waarmee we de bescherming verbeteren.

Dus wil je jouw auto een nieuwe kleur geven? Of denk je aan het bestickeren voor zakelijk gebruik? Dan is wrappen waarschijnlijk een veel beter idee.

5 voordelen van jouw auto wrappen

Alle voordelen van een auto bestickeren gelden ook voor het wrappen. Je trekt de aandacht en je creëert eenvoudig jouw unieke look. Bovendien profiteer je van een aantal aanvullende voordelen als wij de auto wrappen:

In iedere kleur, glansgraad en tint

We kunnen een compleet wagenpark wrappen in iedere kleur, iedere glansgraad en iedere tint die je wenst. Dus denk je aan mat zwart, glanzend geel of Ferrari-rood? Vertel ons wat je mooi vindt, dan gaan wij ermee aan de slag.

Strak, duurzaam en snel

De folie die we gebruiken is altijd superstrak, extreem duurzaam en bovendien snel aan te brengen. Zo houden we de kosten laag, en leveren we een hoogwaardig resultaat dat er prachtig uitziet en de lak beschermt.

Bescherming tegen krassen

De carwrap beschermt de laklaag eronder. Je loopt geen risico op (oppervlakkige) krassen en andere beschadigingen. Bovendien kunnen we de folie altijd weer netjes verwijderen, zonder dat je daar iets op de lak van zal zien.

Ideaal om op te vallen

Zowel met het bestickeren van de auto als een complete of gedeeltelijke auto-wrap val je enorm op. Trek de aandacht met een specifieke kleur, jouw logo of een andere uiting die je wilt laten aanbrengen.

Keuze uit allerlei foliesoorten

We adviseren je graag over onze foliesoorten, zowel ter bescherming als om de gewenste kleur, glansgraad en tint op de auto aan te brengen.

Auto wrappen: De Plakkerij

Denk je aan car wrappen? Onze specialisten vertellen je graag meer over de voordelen van een auto wrappen. Dat doen we voor specifieke delen van de auto tot aan een compleet wagenpark.

Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten met bestickering of jouw interieur opleuken? Of heb je een vraag? Bel ons op telefoonnummer 062 436 24 05, stuur ons een e-mail naar info@deplakkerij.nl of gebruik ons contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?