De diensten die wij aanbieden

Onze diensten

Wij zetten alles op alles

Wij zetten alles op alles! Letterlijk en figuurlijk. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het bestickeren. De diensten die wij aanbieden zijn dan ook zeer omvangrijk. Op deze pagina geven we je graag inzicht in de belangrijkste diensten die wij aanbieden.

 

Onze vakmensen produceren en monteren jouw plak- en reclame werk zorgvuldig en professioneel. We denken met je mee over het concept en ontwerp, hebben alle productie in eigen beheer, en doen de montage zowel

op locatie als bij ons op de werkplaats.

 

Wij hebben onze eigen specialisaties die we graag voor je op een rij zetten. Heb je zelf een leuk idee voor bestickering? Deel het met ons, we denken graag met je mee.

auto bestickering

Auto bestickering is een uiterst effectieve manier om jezelf en je bedrijf te laten zien.

De auto’s die wij voorzien van reclame en bestickering zijn van uiteenlopende formaten; van zakelijke personenauto’s tot bestelbussen en trailers.

Naast onze collectie indrukwekkende foliesoorten (van ultra mat tot satin en hoogglans) is het ook mogelijk om een geheel gepersonaliseerd

full colour print in te zetten voor jouw auto bestickering en car wrap.

Logo's & teksten
Design wrap & full wrap

Logo's & teksten
Design wrap & full wrap

Logo's & teksten Design wrap & full wrap

Logo's & teksten
Design wrap & full wrap

Logo's & teksten
Design wrap & full wrap

Logo's & teksten
Design wrap & full wrap

Logo's & teksten
Design wrap & full wrap

Wil je weten wat

de Plakkerij voor jou

kan betekenen?

interieur en exterieur

We laten je graag zien wat we allemaal kunnen betekenen voor jouw interieur en exterieur. Onze foliesoorten zijn sterk en veelzijdig inzetbaar, waardoor bijna elk oppervlak van jouw interieur en exterieur verfraaid en gerenoveerd kan worden met folie. Laat zien wie je bent of waar jouw bedrijf voor staat met doeltreffende exterieur bestickering en signing.

 

Voor jouw singing en reclame produceren en monteren we o.a. raamstickers, borden, spandoeken, freesletters, lichtbakken, muurstickers en vloerstickers. Ook verzorgen wij renovaties waarbij we verweerde oppervlakken helemaal kunnen wrappen. Denk daarbij aan damwanden, kozijnen, deuren, ramen en keukens. Exterieur en interieur bestickering en renovatie is zowel thuis als op de werkplaats een doeltreffende en fraaie manier om jouw leef en werkruimte een boost te geven.

Kozijnen wrappen met folie! Waarom? De keuze aan foliesoorten is indrukwekkend. De montage is razendsnel en het resultaat is duurzaam en prachtig.

Binnen & buitendeuren renoveren met hoogwaardige folie en fullcolour prints.

Airtex is hoogwaardige muurbekleding uit één stuk. Muurstickers geven de muur een unieke uitstraling.

Professionele keukenrenovatie. Keuze uit honderden kleuren en realistische structuren. Vakbekwaam gemonteerd.

Transparante gevel signing die opvalt. Zichtbaar van binnen en buiten.

Raamfolie is er in vele soorten. Het kan warmte buiten houden, fel licht weren, privacy geven. En het heeft een zeer decoratieve waarde.

Jouw bedrijfsnaam in licht en diepte Subtiele freesletters of spectaculaire lichtletters. Chique, effectief en duurzaam.

Voor als je echt wilt aanpakken. Metersgrote borden & spandoeken die van ver te zien zijn.

De gevel van je bedrijf is het visitekaartje. Wij renoveren hele gevels, kozijnen, damwanden, plaatwerk, ramen en borden.

Muurstickers die je bedrijf uniek maken.

Een veelgebruikte en effectieve manier om je bedrijf te laten zien is met borden & spandoeken.

Wil je weten wat

de Plakkerij voor jou

kan betekenen?

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?