Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Onze diensten

WIJ zetten alles op alles

Wij zetten alles op alles! Letterlijk en figuurlijk. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het bestickeren. De diensten die wij aanbieden zijn dan ook zeer omvangrijk. Op deze pagina geven we je graag inzicht in de belangrijkste diensten die wij aanbieden.

 

Onze vakmensen produceren en monteren jouw plak- en reclame werk zorgvuldig en professioneel. We denken met je mee over het concept en ontwerp, hebben alle productie in eigen beheer, en doen de montage zowel op locatie als bij ons op de werkplaats.

 

Wij hebben onze eigen specialisaties die we graag voor je op een rij zetten. Heb je zelf een leuk idee voor bestickering? Deel het met ons, we denken graag met je mee.

Reclame spandoek

interieur en exterieur

We laten je graag zien wat we allemaal kunnen betekenen voor jouw interieur en exterieur. Onze foliesoorten zijn sterk en veelzijdig inzetbaar, waardoor bijna elk oppervlak van jouw interieur en exterieur verfraaid en gerenoveerd kan worden met folie. Laat zien wie je bent of waar jouw bedrijf voor staat met doeltreffende exterieur bestickering en signing.

 

Voor jouw singing en reclame produceren en monteren we o.a. raamstickers, borden, spandoeken, freesletters, lichtbakken, muurstickers en vloerstickers. Ook verzorgen wij renovaties waarbij we verweerde oppervlakken helemaal kunnen wrappen. Denk daarbij aan damwanden, kozijnen, deuren, ramen en keukens. Exterieur en interieur bestickering en renovatie is zowel thuis als op de werkplaats een doeltreffende en fraaie manier om jouw leef en werkruimte een boost te geven.

Henk Peters

Meer weten? Vraag het HENK

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Follow us on instagram

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?