Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bedrijfswagen bestickeren

Geef jouw auto een nieuwe look met Carwrapping!

bedrijfswagen bestickeren

Laat jouw bedrijfswagen bestickeren en maak daar een rijdend reclamebord van. Het is de professionele keuze bij jou op het bedrijfsterrein. En de makkelijkste reclame als je onderweg bent, bij de klant voor de deur staat en overal waar je verder komt. Maak reclame met jouw bedrijfsbus, zodat je de investering in de bestickering bovendien eenvoudig terugverdient. 

bedrijfsauto bestickering
trailer reclame
carwrap, autobelettering, autoreclame, wrappen

Reclame op jouw bedrijfsbus

Met reclame op jouw bedrijfsbus maak je een professionele indruk. En je toont jouw logo, de website, het telefoonnummer of andere belangrijke informatie. Dat biedt nieuwe klanten meteen de mogelijkheid om contact met je op te nemen. Of om ieder geval een keer op de website te bekijken, om zelf te zien wat je aanbiedt.

 

We helpen zzp’ers en andere bedrijven door hun bedrijfswagen te bestickeren. En heb je een heel wagenpark? Dan zorgen we ervoor dat je daarmee één uitstraling toont. Met bedrijfsauto’s in allemaal dezelfde stijl en afwerking, waarbij we natuurlijk rekening houden met de verschillende modellen. Zo zorgen we ervoor dat de bestickering met reclame goed uitkomt, en dat de belangrijke informatie natuurlijk goed leesbaar is.

 

Door jouw bedrijfswagen te bestickeren maak je daarmee een professionele indruk. En het draagt bij aan de omzet, omdat je op meer plekken reclame kunt maken en kunt laten zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. 

De beste folie in ieder design

Wij zijn goed in het bestickeren van jouw bedrijfswagen. Dat doen we met de beste foliesoorten, speciaal geschikt voor (bestel)auto’s. Bovendien hanteren we een nauwkeurige werkwijze, iets waar veel klanten ons zo om waarderen. We werken tot in detail precies, om ervoor te zorgen dat het allemaal klopt met wat je in gedachten hebt. Of om het zelfs beter te maken dan dat, met een professionele look zoals je daarvan niet had durven dromen.

 

En wil je eerst ideeën opdoen met de verschillende mogelijkheden en foliesoorten? Bekijk in ons portfolio een aantal van de projecten waar we trots op zijn. Zo laten we graag zien hoe je de bedrijfswagen kunt bestickeren. En stel ons ook vooral je vragen, dan vertellen we daar natuurlijk meer over.

autobestickeringraamstickersreclame

bedrijfswagen bestickeren door de plakkerij

Dus wil je jouw bedrijfswagen bestickeren, bijvoorbeeld met jouw logo en de slogan die je gebruikt? Het is een uitstekende manier om op te vallen binnen de rest van het verkeer. Of om de uitstraling te professionaliseren, zowel met een enkele bedrijfsauto of bestelbus als met een compleet wagenpark bij jou op het terrein. Wij zijn goed in autobestickering, dus daarmee zijn we je graag van dienst. Zo kies je voor het beste, dat vervolgens jarenlang kan blijven zitten. Of dat goed geschikt is voor een tijdelijke actie die je organiseert. 

 

 

Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten met bestickering of jouw interieur opleuken? Of heb je een vraag? Bel ons op telefoonnummer 062 436 24 05, stuur ons een e-mail naar info@deplakkerij.nl of gebruik ons contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op. 

Henk Peters

Meer weten?
Vraag het henk

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Follow us on instagram

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?