Search
Close this search box.

Veel gestelde vragen

 

Ons vaste team bestaat op dit moment uit een totaal van 8 vakmensen die zich inzetten op zowel de werkvloer als achter de schermen. Daarnaast maakt onze samenwerking met andere vakbekwame signmakers het mogelijk om snel en effectief op te schalen bij grote projecten.

 

Wij zijn te vinden op Facebook en Instagram. We delen graag ons nieuw gemaakte werk en actie achter de schermen. Ook delen we inspiratie van over de hele wereld op onze Pinterest pagina. Je bent van harte uitgenodigd om ons te volgen!

 

We vinden het geweldig om mensen te kunnen helpen bij de groei en zichtbaarheid van hun bedrijf. Het samenwerken aan een uniek ontwerp waar we allemaal blij van worden geeft ons veel voldoening.

 

Wij zetten onze expertise zeer veelzijdig in waardoor je voor een breed scala aan bestickering en montage projecten bij ons op het juiste adres bent. Daarnaast zijn we flexibel in het meedenken, inplannen en uitvoeren van jouw bestickering en reclame werk. Onze mindset is praktisch en oplossingsgericht, waarbij we altijd een beroep doen op onze vakkennis en ervaring. Ook zijn we zeer sterk in seriewerk.

 

Auto bestickering & car wrapping

Jouw bestickerde auto kan door de wasstraat. Wij gebruiken hoogwaardige folie voor autobestickering en autowrapping. Deze folie is bestand tegen weer&wind en tegen wasstraten.

Je auto laten inpakken met folie heeft vele voordelen. Om te beginnen; Wrappen gaat sneller en is goedkoper dan spuiten. Daarnaast kun je met een carwrap je auto helemaal personaliseren. De keuze van foliesoorten is duizelingwekkend. Je kunt je auto zelfs laten wrappen in een fullcolour foto print van je eigen foto’s en/of ontwerp. Ook is het met een carwrap eenvoudig om verschillend foliesoorten en kleuren te combineren. Denk daarbij aan ontchromen, spiegelwrappen, striping of het apart wrappen van je dak of motorkap.

Een groot voordeel van carwrappen is de bescherming die de folie aan de lak van je auto geeft. Zo houd behoudt je de waarde van jouw auto bij doorverkoop of het beëindigen van je lease contract.

Wij waarderen het zeer als jouw auto alvast een bezoek aan de wasstraat heeft gehad voor we hem bij ons op de werkplaat ontvangen. Een schone en vetvrije auto is belangrijk voor de hechting van de folie.

Let op: Gebruik geen Wax bij het schoonmaken van je auto. Door een waxlaag verliest de folie hechtkracht op de auto.

Wij bieden in overleg een Haal- en Brengservice aan. Wij halen de auto bij je op en brengen hem na het voltooien van de bestickering netjes bij je terug.

Wij verzorgen ook de demontage van oude bestickering. Het demonteren van auto bestickering is een vak apart. Wij hebben de juiste materialen en expertise in huis om de demontage netjes en zorgvuldig te verzorgen.

Met kleine aanpassingen kun je de auto een volledige andere look geven. Dat kan bijvoorbeeld door je spiegels te laten wrappen in een andere kleur,  door je auto te ontchromen of bijvoorbeeld te voorzien van striping.

Bij een carwrap steek je de auto volledig in een ander jasje. In plaats van spuitwerk geef je je auto een andere look door hem in te laten p(l)akken met folie.

Met autobestickering laat je je auto voorzien van losse elementen, zoals je logo, je contactgegevens of lijnen en vlakken.

Dat kan zeker. Wij zijn voorzien van professionele print apparatuur waarmee we elk gewenst ontwerp in full color kunnen uitprinten op wrapfolie.

Auto bestickering is een duurzame oplossing. Wij gebruiken uitsluitend folie van hoogwaardige kwaliteit zodat jij vele jaren kunt profiteren van jouw bedrijfswagen bestickering. Met wel 10 jaar kwaliteit en-kleurgarantie gegarandeerd.

 

Fleetmarking is het bestickeren van een heel wagenpark. Fleetmarking is een dienst die wij efficiënt en professioneel voor je uitvoeren. Ook leveren we snelle nazorg bij eventueel schadeherstel.

 

INTERIEUR BESTICKERING, RECLAME EN RENOVATIE

 

Airtex is een fijn geweven polyesterdoek met een PVC coating met daarop full color afbeeldingen geprint. Het doek heeft een matte uitstraling waardoor de muur een bijzondere uitstraling krijgt. Het fotobehang heeft een grijze achterzijde, waardoor eventuele oneffenheden op de muur niet door de print schijnen. Wij zetten het in voor naadloze fotowanden.

 

Er zijn een aantal materialen die niet overschilderbaar zijn. Denk daarbij aan kunststof kozijnen of aluminium kozijnen. Kies je er toch voor, dan kan het gebeuren dat verf binnen korte tijd weer loslaat van de ondergrond. Wij werken met speciale folie voor op kunststof en aluminium kozijnen. Deze folie heeft een zeer sterke hechtingskracht en gaat jarenlang mee. Bovendien zorgt het schilderen van kozijnen voor geuroverlast, lange droogtijden, stootgevoeligheid. Bij het wrappen van kozijnen is daar geen sprake van, kozijnen wrappen gaat snel, geurloos en netjes.

 

We bieden vele vormen van bestickering en montage aan om een bedrijfspand ordelijk en overzichtelijk te maken. Met vloer en wand stickers brengen we bewegwijzering en informatie aan zodat klanten en medewerkers zich feilloos door het pand kunnen bewegen. Ook leveren en monteren we beplating en borden met informatiestickers die het leven op de werkvloer een stuk makkelijker kunnen maken.

 

Wij hebben een hele mooie oplossing voor saaie wanden; Airtex fotowanden. Razendsnelle montage van fotowanden zonder naden.

We zijn gespecialiseerd in het wrappen van kozijnen. We hebben een ruime keuze aan foliesoorten, 100% zeker dat er 1 aansluit bij jouw wensen. We wrappen kunststof en aluminium kozijnen in woonhuizen, maar ook in grote bedrijfspanden. Kozijnen laten wrappen is betaalbaar, duurzaam en super snel.

 

Wij wrappen een keuken van top tot teen; fronten van deuren en lades, de koelkast, de vaatwasser, de afzuigkap, en ga zo maar door.  Ook wrappen en monteren wij spatwanden.

 

Een hele nieuwe keuken is kostbaar, levertijden duren lang en een nieuwe keuken laten inbouwen geeft een hoop stof en rommel. Met onze hoogwaardige waterafstotende interieurfolie renoveer je je keuken snel, netjes en met een verbluffend resultaat. Er is een zeer ruime keuze aan foliesoorten, van levensechte houtnerven en steen looks, tot een hoogglans lak look in een grote variatie aan interieurkleuren. We wrappen kastdeurtjes, frontjes van lades, binnenkanten van kasten, en we bestickeren en monteren plaatwerk.

 

EXTERIEUR BESTICKERING, RECLAME EN RENOVATIE

Naast bestickering bieden wij ook 3D letters, lichtbakken, lichtletters en freesletters aan. Ook leveren en monteren we borden en spandoeken.

 

Daar zit geen max aan. Ons grootste project was een reeks spandoeken die samen 4 meter hoog en 70 meter lang waren.

 

Een spandoek kun je inzetten om jezelf kenbaar te maken aan de buitenwereld. Spandoeken zijn flexibel in hun montagemogelijkheden dus kunnen zeer breed ingezet te worden. Verder worden spandoeken vaak ingezet om werkplaatsen of minder mooie stukken grond op een mooie manier af te schermen.

 

Wij hebben allemaal ons hoogwerker certificaat op zak dus werken op hoogte is geen probleem.

 

Dat kan! Samen met jou maken we een ontwerp dat jouw huisstijl helemaal tot zijn recht laat komen. We kunnen gebruik maken van foliesoorten en fullcolor prints van eigen foto’s. Ook houden we rekening met het lettertype en de huisstijl kleuren.

 

Wij kunnen de ramen voorzien van teksten, logo’s, grafische opvallende ontwerpen en informatie. Daarnaast kunnen we de raambestickering combineren met praktische raamfolie, zoals Warmtewerende folie, UV werende folie of privicy gevende folie. Raambestickering en raamfolie is zowel binnen in een pand toepasbaar als op de buitenramen.

 

We kunnen de kunststof en aluminium kozijnen wrappen, bijvoorbeeld in een folie met realistische houtnerf. Ook kunnen we de damwand van top tot teen in de folie zetten. Afhankelijk van de status van het pand zijn er veel renovaties die we kunnen realiseren. Denk naast  het wrappen van damwanden, kozijnen ook aan plaatwerk, deuren en ramen. De folie die we hiervoor gebruiken is speciaal gemaakt voor gevelbestickering. Deze folie is duurzaam en bestand tegen weer en wind. Gevelrenovatie met folie is betaalbaar, snel, en de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte voor jouw gevelrenovatie.

 

Wij zijn sterk in seriewerk! Dat betekend dat we op ons best zijn met grote oppervlakten en grote projecten. Geen pand is ons te groot.

BEDRIJFSWAGEN BESTICKERING

Wij verzorgen ook de demontage van oude bestickering. Het demonteren van auto bestickering is een vak apart. Wij hebben de juiste materialen en expertise in huis om de demontage netjes en zorgvuldig te verzorgen.

 

Wij bieden in overleg een Haal- en Brengservice aan. Wij halen de auto bij je op en brengen hem na het voltooien van de bestickering netjes bij je terug. Daarnaast werken wij ook op locatie. We bespreken graag met jou de mogelijkheden.

 

Het ontwerp voor jouw bedrijfswagen maken we samen. We combineren jouw wensen en ideeën met onze kennis en inzicht om samen tot een doeltreffend ontwerp te komen die we tot uitvoering brengen.

 

Voor jouw bedrijfswagen bestickering is het belangrijk dat jouw huisstijl krachtig en herkenbaar naar voren komt. Dat kun je bereiken door gebruik te maken van de kleuren die kenmerkend zijn voor jouw huisstijl, door de belettering en teksten in het juiste lettertype te zetten en door een herkenbare combinatie van vlakverdeling en beelden te creëren. En natuurlijk is het belangrijk dat jouw logo vanuit meerdere hoeken zichtbaar is op de auto.

Een krachtig ontwerp is duidelijk en overzichtelijk. Probeer tekst te minimaliseren tot krachtige steekwoorden en zinnen die kort omvatten waar jouw bedrijf voor staat. Zorg ervoor dat teksten goed leesbaar zijn van een afstand, dus in de juiste grootte en op zichtbare plekken geplaatst. Om de leesbaarheid van jouw teksten te waarborgen kijken we ook met je mee naar een foliesoort die helder leesbaar naar voren komt op de kleur van jouw auto.

Ook kan de keus van jouw Carwrap folie jouw zichtbaarheid vergroten. We hebben een aantal zeer bijzondere foliesoorten die 100% indrukwekkend zijn en opvallen.

Benieuwd naar jouw perfecte bedrijfswagen bestickering? We gaan graag met je in gesprek voor een op maat gemaakt ontwerp.

Auto bestickering is een duurzame oplossing. Wij gebruiken uitsluitend folie van hoogwaardige kwaliteit zodat jij vele jaren kunt profiteren van jouw bedrijfswagen bestickering. Met wel 10 jaar kwaliteit en-kleurgarantie gegarandeerd.

 

Fleetmarking is het bestickeren van een heel wagenpark. Fleetmarking is een dienst die wij efficiënt en professioneel voor je uitvoeren. Ook leveren we snelle nazorg bij eventueel schadeherstel.

 

Bedrijfswagen bestickering is niet alleen decoratief, het is zeker ook praktisch. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het blinderen van ramen voor minder lichthinder en meer privacy. Ook bieden wij beschermfolie aan om de auto te beschermen tegen krassen, steenslag of andere beschadigingen. Beschermfolie wordt veel toegepast op de bumper, maar is zelfs beschikbaar als een volledige Carwrap. Ook heel praktisch is de professionele uitstraling die je maakt met een netjes bestickerde bedrijfswagen.

 

Wij bestickeren hele wagenparken in één keer. Seriewerk is iets waarin wij goed in zijn. We maken graag een op maat gemaakte offerte.

 

Wij bestickeren auto’s op locatie of bij ons op de werkplaats in Eerbeek. Bovendien bieden wij een Haal&Breng service aan.

 

Wij waarderen het zeer als jouw auto alvast een bezoek aan de wasstraat heeft gehad voor we hem bij ons op de werkplaat ontvangen. Een schone en vetvrije auto is belangrijk voor de hechting van de folie.

Let op: Gebruik geen Wax bij het schoonmaken van je auto. Door een waxlaag verliest de folie hechtkracht op de auto.

Henk Peters

Meer weten? Vraag het HENK

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Follow us on instagram

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?