Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Wrappen kozijnen

Geef jouw kozijn een nieuwe look met wrapping!

Wrappen kozijnen

Het wrappen van kozijnen is de beste manier om kunststof of aluminium kozijnen te renoveren. Of om ze een andere kleur te geven, zodat het niet nodig is om die te schilderen. Dankzij de diverse foliesoorten waarmee we werken kunnen we iedere kleur en iedere afwerking aanbieden. Dat doen we met veel oog voor detail, voor een superstrak resultaat waaraan niet te zien is dat je gebruik maakt van een wrap. 

ai-generated-modern-styled-entryway

Zonder stof, stank en geluidsoverlast

Het schilderen van kunststof kozijnen en aluminium kozijnen valt niet altijd mee. Het is een tijdrovende klus, dus bovendien leidt tot veel stof, stank en geluidsoverlast. Dat is niet altijd wenselijk, bijvoorbeeld voor bedrijven waar het werk door moet gaan. Of thuis, waar je niet zit te wachten op veel overlast in de periode dat de kozijnen geschilderd worden.

 

Daarom bieden we met het wrappen van kozijnen een alternatief. We voorkomen dat er stof vrijkomt, gebruiken een werkwijze die vrij is van stank en produceren geen geluidsoverlast. In plaats daarvan werken we schoon en zonder geluid. Dat betekent dat het werk gewoon door kan gaan. Of dat je er thuis geen last van hebt. We bereiden het werk netjes voor, voeren het vlot voor je uit en ruimen alles na afloop weer op.

 

Dus wil je de kozijnen laten wrappen? We doen dat voor kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. Zo zorgen we voor een nieuwe kleur of kunnen we ze renoveren als ze daaraan toe zijn. Het is de makkelijkste manier om ervoor te zorgen dat de kozijnen weer als nieuw zijn.

In iedere kleur en afwerking

We gebruiken verschillende foliesoorten. Dus denk je aan een specifieke kleur of een bepaalde afwerking? Wij weten wat er mogelijk is en leggen je graag uit hoe dat aansluit bij jouw wensen en voorkeuren.

Bovendien hanteren we een zorgvuldige werkwijze, iets waar veel klanten ons om waarderen. Zo zorgen we ervoor dat we tot in detail netjes werken, en dat nauwelijks te zien is dat het gaat om een wrap voor de kozijnen in plaats van schilderwerk. En wil je uiteindelijk toch weer een andere kleur aanbrengen? Zelfs dat is mogelijk, omdat we de wrapping natuurlijk weer voor je kunnen verwijderen of vervangen.

 

Bekijk ons portfolio, waarmee we je graag laten zien wat je kunt verwachten. En waarmee we je helpen inspiratie op te doen, bijvoorbeeld als je twijfelt over de verschillende soorten folie. Dus wil je kunststof kozijnen wrappen of wil je aluminium kozijnen laten renoveren? Daarmee gaan we graag voor je aan de slag. 

Wrappen kozijnen door De Plakkerij

Het wrappen van kozijnen zorgt voor een mooie nieuwe afwerking daarvan. Dat doen we in de afwerking en de kleur waar je aan denkt, precies afgestemd op het design dat jij voor ogen heeft. Bovendien kun je rekenen op de hoogste kwaliteit, die jaren meegaat. 

 

 

Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten met bestickering of jouw interieur opleuken? Of heb je een vraag? Bel ons op telefoonnummer 062 436 24 05, stuur ons een e-mail naar info@deplakkerij.nl of gebruik ons contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op. 

Joost Uiterweerd

Meer weten?
Vraag het Joost

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Follow us on instagram

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?