Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Waarom is fleetmarking van belang voor elke wagenparkbeheerder?

Als wagenparkbeheerder ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de uitstraling van een flink aantal voertuigen. Fleetmarking kan hierbij een belangrijke rol spelen.

Vergroten van herkenbaarheid

Ten eerste kan fleetmarking helpen om de herkenbaarheid van het bedrijf te vergroten. Wanneer mensen de voertuigen van een bedrijf met een duidelijk herkenbaar logo zien, zullen ze sneller geneigd zijn om dit bedrijf te onthouden. Dit kan bijvoorbeeld van belang zijn wanneer het bedrijf actief is in bepaalde dienstverlenende sectoren, zoals bouw, transport of logistiek. Door middel van fleetmarking kan een wagenparkbeheerder dus bijdragen aan de bekendheid en het imago van het bedrijf.

Praktisch hulpmiddel

Daarnaast kan fleetmarking ook dienen als een praktisch hulpmiddel voor wagenparkbeheerders. Zo kan het bijvoorbeeld dienen als een middel om de voertuigen van een bedrijf te identificeren en te onderscheiden van andere voertuigen. Dit kan bijvoorbeeld van belang zijn in situaties waarbij het nodig is om snel te kunnen reageren op verzoeken of opdrachten, zoals bij bedrijven in de hulpverleningssector of bij bepaalde vormen van transport. Ook kan fleetmarking dienen als een middel om de voertuigen van een bedrijf professioneel te laten ogen, wat kan leiden tot meer vertrouwen bij klanten en leveranciers.

Verlagen van de kosten

Tot slot kan fleetmarking ook helpen om de kosten van het wagenparkbeheer te verlagen. Zo kan het bijvoorbeeld dienen als een middel om de voertuigen van een bedrijf te beschermen tegen schade of vervuiling. Door middel van autofolie of speciale beschermfolie kan een wagenparkbeheerder bijvoorbeeld de lak van de voertuigen beschermen tegen weersinvloeden of vuil, wat kan helpen om de levensduur van de voertuigen te verlengen.

Fleetmarking voor elk wagenpark

Bij de Plakkerij bieden we professionele fleetmarking voor elk wagenpark. Onze specialisten helpen je graag bij het ontwerpen van een geschikte belettering voor je voertuigen, en zorgen ervoor dat deze op een professionele en duurzame manier wordt aangebracht. Zo kan jouw wagenpark profiteren van de voordelen van fleetmarking, en kan jij als wagenparkbeheerder je werk effici├źnter en professioneler uitvoeren.

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?