Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Wagenpark bestickeren

Geef jouw auto een nieuwe look met Carwrapping!

Wagenpark bestickeren

Laat jouw wagenpark bestickeren en maak daar rijdende reclameborden van. Het is misschien wel de beste reclame, die je overal vertoont waar je naartoe rijdt. We zijn jouw specialisten voor het wrappen van de auto en het aanbrengen van (reclame)stickers. Samen zorgen we voor de professionele uitstraling van de (bedrijfs)auto’s die je hebt rijden. 

Rijdende reclameborden

Dankzij de rijdende reclameborden krijgt jouw wagenpark meteen meer waarde. Je laat zien wie je als bedrijf bent, wat je doet en bij welke klanten je actief bent. Je hoeft de (bedrijfs)auto maar voor de deur te parkeren om daar reclame te maken voor de diensten of producten die je aanbiedt.

 

Dus wil je een auto laten wrappen? Of gaat het zelfs om het volledige wagenpark om bestickering op aan te brengen? Dat is waar we sterk in zijn. Onze specialisten denken met je mee over de mogelijkheden. Ze maken een plan om jouw wagenpark te bestickeren, zodat je er in één klap heel veel rijdende reclameborden bij hebt.

Professioneel laten wrappen

Maak reclame met jouw bedrijfsbus door gebruik te maken van onze professionele wraps. Of laat het wagenpark bestickeren met bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf. Samen met een slogan en bijvoorbeeld een telefoonnummer, e-mailadres en/of website presenteer je alle informatie die voor potentiële klanten belangrijk is.

Als we de stickers voor reclame op jouw bedrijfsbus aanbrengen doen we dat natuurlijk professioneel en met aandacht voor de kleinste details. Het zijn belangrijke kenmerken van onze werkwijze, waarmee we ervoor zorgen dat we de uitstraling realiseren die jij belangrijk vindt.

 

Bekijk ons portfolio en ontdek hoe het wrappen van de auto op allerlei manieren mogelijk is. Dat geldt voor bedrijfsbussen en bedrijfsauto’s, net als voor iedere andere auto van de zaak. Dus staat het op wielen en biedt het ruimte voor bestickering? Wij gaan er graag voor je mee aan de slag, zodat jij daarmee de aandacht trekt of zorgt voor een professionele uitstraling. 

Wagenpark bestickeren door De Plakkerij

Laat jouw wagenpark bestickeren door De Plakkerij. Wij brengen professionele autobestickering aan, volledig volgens het ontwerp dat jij in gedachten hebt. Of op basis van een schets die onze grafisch ontwerpers voor je maken, om te laten zien wat er mogelijk is.

We houden rekening met jouw huisstijl, het logo en natuurlijk de vorm van de (bedrijfs)auto. Op die manier realiseren we samen het mooiste rijdende reclamebord dat jij kunt bedenken. Afgestemd op de stijl die jij zoekt en op basis van de best practices om onderweg zoveel mogelijk aandacht te trekken. Zo weet jij zeker dat je het wagenpark laat bestickeren op een manier die zich onderaan de streep dubbel en dwars terugverdient.

Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten met bestickering of jouw interieur opleuken? Of heb je een vraag? Bel ons op telefoonnummer 062 436 24 05, stuur ons een e-mail naar info@deplakkerij.nl of gebruik ons contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op. 

Henk Peters

Meer weten?
Vraag het HENK

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Follow us on instagram

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?