BAKWAGEN BESTICKERING

Met doeltreffende bakwagen bestickering val je op! Geef jouw bedrijf een boost met herkenbare en professionele bakwagen bestickering.

De Plakkerij is specialist in het bestickeren van bakwagens. Wij weten als geen ander hoe goed het voelt om in een bakwagen te rijden die piekfijn in de stickers zit, mensen doet omkijken en perfect aansluit bij jouw bedrijf. Of het nou gaat om een creatief en vernieuwend ontwerp, of om een goed klassiek ontwerp, wij werken het graag van a tot z voor je uit.

bakwagen wit bestickerd

Logo aan beide kanten + logo op achterkant + contactgegevens

Bakwagen bestickeren

Heb je een bakwagen en ben je veel onderweg? Dan is je bakwagen bestickeren het beste dat je kunt doen. Bestickering van je bakwagen is een uiterst effectieve manier om jezelf en je bedrijf aan de wereld te laten zien. We werken met een ruime collectie aan foliesoorten zodat er altijd iets tussen zit dat bij jouw bakwagen belettering past. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos, van een eenvoudig logo op de zijkant tot het volledig laten wrappen van jouw bakwagen.

bakwagen wrapping full color

Full colour photo wrap

Professioneel ontwerp

Doeltreffende reclame uitingen op jouw bakwagen, daar gaan we voor. We denken met je mee over een uniek ontwerp voor jouw bakwagen bestickering. Bestickering waardoor voorbijgangers meteen zien dat het om jouw bedrijf gaat en dat je het professioneel aanpakt. Bijvoorbeeld door een mooie vlakverdeling met jouw eigen logo, bedrijfskleuren, diensten en contactgegevens.

Ook werken we met een aantal hele bijzondere foliesoorten die indruk maken en opvallen. Zelfs jouw eigen foto’s kunnen we omzetten in bakwagen bestickering.

bakwagen-half bestickerd

XL bestickering + logo + contactgegevens

Jouw bestelbus bestickering

Jouw bakwagen bestickeren? Dat kan! Stuur ons een berichtje via het contact formulier en we gaan aan de slag.

 

We bespreken al jouw ideeën en combineren dat met onze vakkennis. Zo komen we samen tot een ontwerp dat perfect past bij jouw bedrijf en bakwagen belettering.

 

Of kom gezellig lang bij de Plakkerij in Eerbeek. Onder het genot van een kop koffie laten we graag zien wat we in huis hebben en wat er allemaal mogelijk is bij bakwagen bestickering.

Over ons

Wij zijn een hecht team van creatieve en vakbekwame signmakers. Met veel enthousiasme en betrokkenheid

verzorgen wij al jouw bestickering en reclame. We denken mee over een sterk ontwerp voor jouw bedrijf.
Deze werken we uit tot een doeltreffend resultaat waar je mee gezien wordt.

De Plakkerij

De Plakkerij in Eerbeek is intussen een begrip. Door heel Nederland verzorgen we hoogwaardige reclame uitingen.

Vanuit onze compleet uitgeruste werkplaats in Eerbeek hebben we de productie van onze bestickering en reclame zelf in handen.

We leveren en monteren bedrijfswagen bestickering, borden en spandoeken, gevelrenovaties met folie en plaatwerk, wandbekleding met Airtex en nog veel meer. Jouw bedrijfswagen is altijd welkom op onze werkplaats om bestickerd te worden.

Te druk om de auto te komen brengen? Wij bieden een Haal- en Brengservice aan en komen in overleg zelfs bij jou op locatie bestickeren.

Previous
Next

Onze werkwijze

Onze werkplaats in Eerbeek is volledig uitgerust voor de bestickering en montage van jouw projecten. We zorgen ervoor dat onze bedrijfsbussen altijd royaal voorzien zijn van hoogwaardig gereedschap en materiaal zodat we ook op locatie een professionele aanpak kunnen garanderen. In onze werkwijze zijn we flexibel, praktisch en oplossingsgericht, waarbij we altijd een beroep doen op onze vakkennis en ervaring

Previous
Next

Ons doel

Wij willen jouw bedrijf in de spotlights zetten met mooie auto bestickering en doeltreffende signing. Met als doel dat mensen als eerst aan jouw bedrijf denken als ze jouw dienst of product overwegen.

Opvallen doe je met doeltreffende auto reclame. Daarmee creëer je herkenbaarheid waardoor jouw bedrijf voorrang krijgt op anderen. Maak jouw bedrijf onderdeel van het straatbeeld zodat jouw bedrijf altijd vers in het geheugen van potentiële klanten zit.

Niemand wordt groot door stil en onherkenbaar door het leven te gaan. Maak jezelf zichtbaar met auto bestickering!

Previous
Next
Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?