Zoeken
Sluit dit zoekvak.

BAKWAGEN BESTICKERING

Bakwagen bestickeren

Heb je een bakwagen en ben je veel onderweg? Dan is je bakwagen bestickeren het beste dat je kunt doen. Bestickering van je bakwagen is een uiterst effectieve manier om jezelf en je bedrijf aan de wereld te laten zien. We werken met een ruime collectie aan foliesoorten zodat er altijd iets tussen zit dat bij jouw bakwagen belettering past. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos, van een eenvoudig logo op de zijkant tot het volledig laten wrappen van jouw bakwagen.

 

Professioneel ontwerp

Doeltreffende reclame uitingen op jouw bakwagen, daar gaan we voor. We denken met je mee over een uniek ontwerp voor jouw bakwagen bestickering. Bestickering waardoor voorbijgangers meteen zien dat het om jouw bedrijf gaat en dat je het professioneel aanpakt. Bijvoorbeeld door een mooie vlakverdeling met jouw eigen logo, bedrijfskleuren, diensten en contactgegevens.

 

Ook werken we met een aantal hele bijzondere foliesoorten die indruk maken en opvallen. Zelfs jouw eigen foto’s kunnen we omzetten in bakwagen bestickering.

De plakkerij

De Plakkerij in Eerbeek is intussen een begrip. Door heel Nederland verzorgen we hoogwaardige reclame uitingen.

Vanuit onze compleet uitgeruste werkplaats in Eerbeek hebben we de productie van onze bestickering en reclame zelf in handen.

We leveren en monteren bedrijfswagen bestickering, borden en spandoeken, gevelrenovaties met folie en plaatwerk, wandbekleding met Airtex en nog veel meer. Jouw bedrijfswagen is altijd welkom op onze werkplaats om bestickerd te worden.

 

Te druk om de auto te komen brengen? Wij bieden een Haal- en Brengservice aan en komen in overleg zelfs bij jou op locatie bestickeren.

Onze werkwijze

Onze werkplaats in Eerbeek is volledig uitgerust voor de bestickering en montage van jouw projecten. We zorgen ervoor dat onze bedrijfsbussen altijd royaal voorzien zijn van hoogwaardig gereedschap en materiaal zodat we ook op locatie een professionele aanpak kunnen garanderen. In onze werkwijze zijn we flexibel, praktisch en oplossingsgericht, waarbij we altijd een beroep doen op onze vakkennis en ervaring

Ons doel

Wij willen jouw bedrijf in de spotlights zetten met mooie auto bestickering en doeltreffende signing. Met als doel dat mensen als eerst aan jouw bedrijf denken als ze jouw dienst of product overwegen.

 

Opvallen doe je met doeltreffende auto reclame. Daarmee creëer je herkenbaarheid waardoor jouw bedrijf voorrang krijgt op anderen. Maak jouw bedrijf onderdeel van het straatbeeld zodat jouw bedrijf altijd vers in het geheugen van potentiële klanten zit.

 

Niemand wordt groot door stil en onherkenbaar door het leven te gaan. Maak jezelf zichtbaar met auto bestickering!

 

Vraag offerte aan

Henk Peters

Meer weten? Vraag het HENK

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Follow us on instagram

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?