Zoek
Sluit dit zoekvak.

EXTERIEUR BESTICKERING EN RENOVATIE

Geef je pand of gevel een complete make-over met onze exterieur bestickering & renovatie

Exterieur metamorfose

Het exterieur van jouw bedrijfspand is het visitekaartje van jouw bedrijf. Een gevel met een up-to-date uitstraling laat in één oogopslag zien wat jij als bedrijf in huis hebt. Is jouw gevel toe aan een nieuwe look? Gevelrenovatie door middel van bestickering is de way to go! Waar de hele gevel vervangen gigantisch kostbaar is, en schilderwerk een rommelige en tijdrovende klus is, kunnen wij met exterieur bestickering razendsnel, overlastvrij en tegen een mooi tarief een geheel nieuwe look&feel van jouw exterieur realiseren. Wij denken graag met je mee hoe we onze expertise kunnen inzetten voor een complete exterieur metamorfose. Snel en duurzaam gerealiseerd.

 

 

Voor de renovatie van jouw gevel bieden wij o.a. aan: Damwand wrapping- kozijn wrapping – borden met bestickering – spandoeken – gevelbeplating – zonwerende en UV-werende raamfolie – deur wrapping .

 

Wij decoreren ook jouw persoonlijke woonomgeving. Stuur ons een bericht met jouw vragen en we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Kozijnen wrappen

Kozijnen wrappen binnen en buiten

Kozijnen schilderen is een tijdrovende klus met veel stof, stank en geluidsoverlast. Daar komt bij dat lang niet alle ondergronden geschilderd kunnen worden. Kozijnen wrappen binnen en buiten met kwaliteitsfolie is dè oplossing. Wij renoveren aluminium en kunststof kozijnen met hoogwaardige en duurzame folie. Dat doen we door ze helemaal in te pakken met hoogwaardige folie.

 

Met ons ruime assortiment aan foliesoorten kunnen we 100% aansluiten bij jouw wensen.

 

Kozijnen wrappen is een vak apart. Voor een strak en duurzaam eindresultaat zetten we al ons vakmanschap in voor jouw perfecte gevelrenovatie.

 

gevels en damwanden renoveren

Een hele gevel inpakken met folie? Dat kan! Het is een fantastische en duurzame manier om jouw gevel helemaal als nieuw te maken. De voordelen van gevels en damwanden renoveren met folie zijn ongekend. Je bespaart flink op het budget en een gevel door ons laten wrappen is schoon, zonder droogtijd of stankoverlast en zonder hinder van een langdurige verbouwing. De folie die we inzetten voor gevels zijn ijzersterk en bestendig tegen weer en wind. En het resultaat mag er wezen, een strakke afwerking die jarenlang meegaat.

 

Je kunt de kleur van jouw gevel helemaal naar eigen inzicht aanpassen door te kiezen uit onze rijke collectie aan foliesoorten. Zelfs is het mogelijk om een gevel in te pakken met een

 

full colour print. Gevelrenovaties zijn ook helemaal aan te passen aan de huisstijl van jouw bedrijf.

Damwanden
raamsticker

Raamfolie & Raamstickers

Het is geweldig wat je met raamfolie en raamstickers kunt bereiken. Wij hebben warmtewerende folie die tot 89% van de warmte buiten kan houden. Onze etched glass folie geeft privacy zonder dat je hoeft in te leveren op licht. Zo zijn er nog veel meer foliesoorten die helpen om de leef- en werkomgeving een boost te geven in comfort en decoratiewaarde.

Naast raamfolie leveren wij ook raamstickers. Verkrijgbaar in vele uitgesneden foliesoorten en in fullcolour print stickers. Helemaal aan te passen naar de huisstijl van jouw bedrijf of merk.

Benieuwd wat raamfolie voor jouw leef-en werk omgeving kan betekenen? We informeren je graag.

spandoeken en borden

Spandoeken en borden, we zijn er als mens op getraind om onze informatie te vergaren door het lezen ervan. Maak daar gebruik van! Bij ons bestel je borden en spandoeken in alle formaten en vormen. Wij zorgen ervoor dat de borden decoratief en informatief van waarde zijn.

Zowel de productie als de montage worden door onze eigen vakmensen voor je verzorgd. We komen volledig uitgerust met het juiste materiaal aan op locatie en verzorgen de montage van jouw spandoeken of borden.

Reclame spandoek
Reclame signing

3d letters en lichtdozen

Diepte maakt indruk. Met 3D letters en lichtletters val je extra op. De aandacht van mensen wordt automatisch naar 3D reclame getrokken. Voeg daar licht aan toe en de aantrekkingskracht wordt nòg meer versterkt. Onze blik zoekt altijd het licht op, laat daar nu net jouw bedrijfsnaam in lichtletters staan. Er zijn vele mogelijkheden om gebruik te maken van 3D reclame. Denk bijvoorbeeld aan freesletters, lichtletters, lichtbakken, ledverlichting en 3D logo’s. Neem contact met ons op om te ontdekken wat 3D reclame voor jouw bedrijf kan doen.

Kwaliteit

Wij gaan 100% voor kwaliteit. Dat zie je terug in onze vele foliesoorten, die een exclusieve look&feel hebben èn sterk&duurzaam zijn. Wij hebben de productie helemaal in eigen beheer waardoor we onze kwaliteit van begin tot eind kunnen waarborgen. De montage wordt uitgevoerd door onze ervaren en enthousiaste vakmensen, op onze eigen werkplaats of bij jou op locatie.

raamsticker

ONS DOEL

Wij willen jouw bedrijf in de spotlights zetten met mooie auto bestickering en doeltreffende signing. Met als ons doel dat mensen als eerst aan jouw bedrijf denken als ze jouw dienst of product overwegen.

 

Opvallen doe je met doeltreffende auto reclame. Daarmee creëer je herkenbaarheid waardoor jouw bedrijf voorrang krijgt op anderen. Maak jouw bedrijf onderdeel van het straatbeeld zodat jouw bedrijf altijd vers in het geheugen van potentiële klanten zit.

 

Niemand wordt groot door stil en onherkenbaar door het leven te gaan. Maak jezelf zichtbaar met auto bestickering!

Henk Peters

Meer weten?
Vraag het HENK

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Follow us on instagram

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?