Zoek
Sluit dit zoekvak.

Interieur bestickering en renovatie

Geef je interieur een complete make-over met onze interieur diensten.

Interieur metamorfose

Of het nu gaat om het interieur van je bedrijf of jouw privé interieur, wij bieden zeer interessante producten en diensten aan voor jouw interieur bestickering en renovatie. In plaats van het volledig vervangen van deuren, kozijnen, keukens of kozijnen, wat gigantisch kostbaar en tijdrovend is, geven wij jouw interieur een complete metamorfose. Netjes en duurzaam gerealiseerd Onze interieur bestickering is niet alleen decoratief, het kan ook van grote informatieve en praktische waarde zijn.

 

De foliekeuze is reuze; realistische hout en steen structuren, rustiek linnen, stoere metaal looks of jouw eigen print. Alle ruimte om de look&feel van jouw interieur helemaal aan te passen naar jouw eigen smaak en inzicht. Interieur renovatie met folie heeft vele voordelen. Interieurfolie is duurzaam, in één laag dekkend, toepasbaar op bijna alle oppervlakken en ook nog eens fijn voor de portemonnee. We bespreken graag hoe we onze interieurfolie kunnen toepassen op de metamorfose van jouw interieur.

Deurstickers

Zijn jouw deuren toe aan een opfrisbeurt? Dan zijn deurstickers een goed idee!

 

In plaats van dure nieuwe deuren te kopen of het intensieve proces van schilderwerk in te gaan geeft folie een snelle en betaalbare transformatie aan jouw deuren.

 

Met deurstickers maken we oude verweerde deuren in een mum van tijd weer als nieuw. En dat zonder de droogtijd, geuroverlast en de kwetsbaarheid waar je met verf rekening mee moet houden. Bovendien zijn de mogelijkheden eindeloos. Met bijvoorbeeld foliesoorten die niet van echt hout of steen te onderscheiden zijn tot stijlvolle interieurkleuren in mat, zijdeglans en hoogglans. Wij leveren ook full color print deurstickers met jouw eigen foto’s. Deurstickers leveren we inclusief montage.

 

KOZIJNEN

Kozijnen schilderen is een tijdrovende klus met veel overlast. Daar komt bij dat lang niet alle ondergronden geschilderd kunnen worden.

Kozijnen wrappen met kwaliteitsfolie is dè oplossing. Aluminium en kunststof kozijnen overlastvrij renoveren met interieurfolie is overlastvrij, duurzaam en van hoge decoratieve waarde.

Wij bieden een breed scala aan foliesoorten aan zodat we 100% kunnen aansluiten bij jouw interieur wensen.

Kozijnen wrappen is een vak apart.

Voor een strak en duurzaam resultaat zetten we onze vakmensen graag in bij jou op locatie.

AIRTEX FOTOWANDEN

Airtex fotowanden zijn dè manier om je interieur een indrukwekkende transformatie te geven. Wij zijn razend enthousiast over Airtex fotowanden. Waarom? Door de prachtige kwaliteit, de rijke en levendige kleuren en de vele design mogelijkheden. Bovendien is de afwerking helemaal naadloos. Het materiaal bestaat uit hoge kwaliteit polyester met een pvc toplaag. Niet alleen geeft deze toplaag een mooie matte afwerking, het maakt jouw wandbekleding kreukvrij en waterafstotend.

 

Prachtig toepasbaar in zowel kantoren en bedrijfspanden als thuis. Levering is inclusief montage.

 

Leuk weetje: De langste Airtexwand die we gemonteerd hebben was 20 meter lang!

RAAMSTICKERS en logo's

Raamstickers en logo’s hebben een oude oorsprong die begon als raamschilderingen. Raamschilderingen hadden decoratieve waarden maar ook informatieve waarden. Die waarden gelden vandaag de dag nog steeds! De folie waarmee we werken is duurzaam, gevarieerd en ruim inzetbaar. We hebben voor raamstickers een ruime selectie aan foliesoorten beschikbaar in vele kleuren met verschillende structuren en transparantie.

 

Het mooie van raamfolie is dat de decoratie zowel van binnen als van buiten zichtbaar is. Naast snijteksten en vormen kunnen we ook full color printfolie leveren.

 

We gaan graag met je in gesprek over de raamstickers die bij jouw bedrijf of huis passen.

 

raamsticker
Muur en vloerstickers

muur en vloer stickers

Muur en vloer stickers geven jouw interieur een instant boost. Muurstickers en vloerstickers worden zowel decoratief als informatief ingezet.

 

Om jouw muur en vloer stickers informatief in te zetten maken we gebruik van teksten, pijlen, informatieve icons, kleurvlakken en striping.

Ons uitgebreide aanbod van interieur foliesoorten zijn van grote decoratieve waarde. Ze geven sfeer en warmte in een interieur, zowel voor thuis als op het kantoor.

Keuken renovatie

Is jouw keuken verouderd? Of ben je net verhuisd en kan de keuken wel een keuken renovatie gebruiken? Een keuken helemaal vervangen is kostbaar en gelukkig helemaal niet nodig. De transformatie die we kunnen verwezenlijken met hoogwaardige interieurfolie is verbluffend.

 

We gaan samen met jou in overleg om een keukenrenovatie te realiseren die past bij jouw wensen. Met foliesoorten die niet van echt hout of steen te onderscheiden zijn, tot stijlvolle interieurkleuren in mat, zijdeglans en hoogglans. Al onze keuken interieurfolie is krasbestendig en waterafstotend.

 

Ook extra plaatwerk en spatborden vallen binnen ons renovatie pakket. Benieuwd wat we voor jouw keuken kunnen betekenen? Vraag een op maat gemaakt offerte aan, dan kijken we samen hoe we jouw keuken een stijlvolle transformatie kunnen geven.

ONS DOEL

Wij willen jouw bedrijf in de spotlights zetten met mooie auto bestickering en doeltreffende signing. Met als ons doel dat mensen als eerst aan jouw bedrijf denken als ze jouw dienst of product overwegen.

 

Opvallen doe je met doeltreffende auto reclame. Daarmee creëer je herkenbaarheid waardoor jouw bedrijf voorrang krijgt op anderen. Maak jouw bedrijf onderdeel van het straatbeeld zodat jouw bedrijf altijd vers in het geheugen van potentiële klanten zit.

 

Niemand wordt groot door stil en onherkenbaar door het leven te gaan. Maak jezelf zichtbaar met auto bestickering!

Henk Peters

Meer weten? Vraag het HENK

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Follow us on instagram

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?