Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bestickering bus

Geef jouw bus een nieuwe look met Carwrapping!

Bestickering bus

Bestel bestickering voor jouw bus en maak daar een rijdend reclamebord van. Het is de makkelijkste manier om op heel veel plekken te laten zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Lever ons jouw ontwerp aan of vertel onze grafisch ontwerpers wat jij belangrijk vindt. Dan gaan wij daarmee aan de slag, en rijd jij binnenkort rond met professionele reclame op de bedrijfsbus. 

bedrijfsauto bestickering
Foodtruck bestickering
autobestickeringraamstickersreclame

reclame op jouw bedrijfsbus

Dankzij de reclame op jouw bedrijfsbus kun je op je eigen terrein, onderweg en bij de klant op locatie laten zien wie je bent en wat je doet. Het is de beste reclame, die je altijd bij je hebt en die je zoveel mogelijk mensen kunt laten zien.

 

Gebruik voor de bestickering van de bus bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo, de slogan en een verwijzing naar de website of het telefoonnummer. Dan maak je reclame, val je op en zorg je ervoor dat nieuwe klanten meteen contact met je kunnen opnemen.

 

Bovendien biedt de bestickering de mogelijkheid om de bus professioneler te laten ogen. Met een afwerking in jouw huisstijl laat je zien dat je een serieus bedrijf bent. Dat doen we voor zzp’ers en voor andere bedrijven, zowel bij één bestelbus als wanneer je een heel wagenpark hebt. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden, helemaal afgestemd op wat jij belangrijk vindt. 

professionele bestickering

Dus zoek je naar professionele bestickering voor jouw bus? We bestickeren bedrijfsbussen en bestelauto’s, net als personenauto’s en andere voertuigen. Sterker nog, we hebben zelfs ervaring met fietsen van de zaak, brommers en scooters, trams en zelfs vliegtuigen. Wat dat betreft kunnen we alles bestickeren en wrappen, natuurlijk in het ontwerp dat jij wenst.

 

Dankzij onze zorgvuldige werkwijze klopt het tot in detail. En kun jij rekenen op stickers die lekker lang blijven zitten. Of die je juist tijdelijk gebruikt voor een actie, waarna we ze weer netjes voor je verwijderen. Het kan allemaal, dankzij de hoogwaardige stickers die we tot in de kleinste details heel precies aanbrengen.

 

En zoek je naar inspiratie om de (bedrijfs)bus te bestickeren? Gebruik ons portfolio, met een aantal van de projecten waar we trots op zijn. Zo maak je de mooiste keuze. Of stel ons je vragen over de ontwerpen, dan leggen we je graag uit over bijvoorbeeld de folie die we gebruiken. 

bestickering bus door de plakkerij

Denk je aan bestickering voor de bus? Met autobestickering is praktisch alles mogelijk. We realiseren het ontwerp waar jij van droomt, en waarmee je de uitstraling van jouw bedrijf wilt professionaliseren. Maak er een rijdend reclamebord van, waarmee je de investering onderaan de streep vanzelf weer terugverdient. 

 

Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten met bestickering of jouw interieur opleuken? Of heb je een vraag? Bel ons op telefoonnummer 062 436 24 05, stuur ons een e-mail naar info@deplakkerij.nl of gebruik ons contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op. 

Henk Peters

Meer weten?
Vraag het HENK

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Follow us on instagram

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?