Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bedrijfswagen bestickering

Geef jouw bedrijfswagen een nieuwe look met Carwrapping!

Wij zetten alles op alles

Met reclame op jouw bedrijfsbus maak je een professionele indruk. En je toont jouw logo, de website, het telefoonnummer of andere belangrijke informatie. Dat biedt nieuwe klanten meteen de mogelijkheid om contact met je op te nemen. Of om ieder geval een keer op de website te bekijken, om zelf te zien wat je aanbiedt.


We helpen zzp’ers en andere bedrijven door hun bedrijfswagen te bestickeren. En heb je een heel wagenpark? Dan zorgen we ervoor dat je daarmee één uitstraling toont. Met bedrijfsauto’s in allemaal dezelfde stijl en afwerking, waarbij we natuurlijk rekening houden met de verschillende modellen. Zo zorgen we ervoor dat de bestickering met reclame goed uitkomt, en dat de belangrijke informatie natuurlijk goed leesbaar is.


Door jouw bedrijfswagen te bestickeren maak je daarmee een professionele indruk. En het draagt bij aan de omzet, omdat je op meer plekken reclame kunt maken en kunt laten zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat.

De plakkerij

De Plakkerij in Eerbeek is intussen een begrip. Door heel Nederland verzorgen we hoogwaardige reclame uitingen.

Vanuit onze compleet uitgeruste werkplaats in Eerbeek hebben we de productie van onze bestickering en reclame zelf in handen.

 

We leveren en monteren bedrijfswagen bestickering, borden en spandoeken, gevelrenovaties met folie en plaatwerk, wandbekleding met Airtex en nog veel meer. Jouw bedrijfswagen is altijd welkom in onze werkplaats om bestickerd te worden.

 

Te druk om de auto te komen brengen? Wij bieden een Haal- en Brengservice aan en komen in overleg zelfs bij jou op locatie bestickeren.

ONZE WERKWIJZE

Onze werkplaats in Eerbeek is volledig uitgerust voor de bestickering en montage van jouw projecten. We zorgen ervoor dat onze bedrijfsbussen altijd royaal voorzien zijn van hoogwaardig gereedschap en materiaal zodat we ook op locatie een professionele aanpak kunnen garanderen. In onze werkwijze zijn we flexibel, praktisch en oplossingsgericht, waarbij we altijd een beroep doen op onze vakkennis en ervaring.

ONS DOEL

Wij willen jouw bedrijf in de spotlights zetten met mooie auto bestickering en doeltreffende signing. Met als ons doel dat mensen als eerst aan jouw bedrijf denken als ze jouw dienst of product overwegen.

 

Opvallen doe je met doeltreffende auto reclame. Daarmee creëer je herkenbaarheid waardoor jouw bedrijf voorrang krijgt op anderen. Maak jouw bedrijf onderdeel van het straatbeeld zodat jouw bedrijf altijd vers in het geheugen van potentiële klanten zit.

 

Niemand wordt groot door stil en onherkenbaar door het leven te gaan. Maak jezelf zichtbaar met auto bestickering!

Henk Peters

Meer weten?
Vraag het HENK

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Follow us on instagram

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?