AUTORUITEN BLINDEREN

Het blinderen van autoruiten geeft je auto niet alleen een stoere look, het is ook nog eens heel functioneel. Geblindeerde autoruiten geven je bijvoorbeeld meer privicy in de auto, het beschermd je tegen fel zonlicht en het licht van koplampen, en het houdt een deel van de warmte van de zon buiten. Mochten je autoruiten breken door een botsing, dan houdt de folie het glas bij elkaar en ben je beschermd tegen scherven. Omdat onze folie UVbescherming biedt wordt het interieur van je auto beschermd tegen verkleuring, en door de warmte absorberende eigenschappen zal je auto minder snel beslaan.

Maar bovenal, een auto met geblindeerde ruiten ziet er gewoon heel luxueus en stoer uit. Wil je ook jouw autoruiten blinderen? Stuur ons een bericht!

Er zijn meer manieren om je auto een boost te geven met auto bestickering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het wrappen van Spiegels, Dak, Motorkap, Wieldoppen, Handvatten

Ook zeer populair is Ontchromen. En last but not least, striping is een grote favoriet. Vlakken en lijnen op de juiste positie geplaatst geeft een auto een instant sportieve look.

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?