Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kozijnen wrappen

Geef jouw kozijnen een nieuwe look met wrapping!

kozijnen wrappen

Laat de kozijnen wrappen en kies een nieuwe kleur of laat ze netjes renoveren. Wij kunnen aluminium en kunststof kozijnen wrappen. Dat scheelt stof, stank en geluidsoverlast, ten opzichte van opnieuw schilderen. Je hebt de keuze uit allerlei foliesoorten, waarmee we iedere afwerking creëren waar je van droomt. Dat doen we voor particulieren en bedrijven, terwijl we zo min mogelijk overlast creëren. 

raamfolie
raamfolie
Kozijn met blauwe lucht
raamfolie

Voor kunststof en aluminium kozijnen

Laat de kozijnen wrappen en zorg voor een mooie nieuwe kleur. Wij renoveren aluminium en kunststof kozijnen, vanzelfsprekend op basis van de beste kwaliteit. Dus is het kozijn toe aan een renovatie of ben je niet langer blij met de kleur daarvan? Dat passen we naar smaak voor je aan, afgestemd op het ontwerp of design dat jij voor ogen hebt. Dat geldt voor woningen en kantoren, net als winkels en andere locaties waar we met de wraps zorgen voor het ontwerp dat je mooi vindt.

 

Het schilderen van aluminium en kunststof kozijnen is niet altijd gemakkelijk. Sterker nog, het is soms simpelweg geen optie. Dankzij de diverse foliesoorten die er beschikbaar zijn kies je bij ons voor een aantrekkelijk alternatief. Wij zullen de kozijnen wrappen, waarmee we ervoor zorgen dat die weer de nette uitstraling krijgen die je zoekt. Uiteraard kies je voor de kleur die je mooi vindt, afgestemd op bijvoorbeeld de rest van het interieur of exterieur.

 

We kunnen zowel binnen als buiten de kozijnen wrappen. Daarvoor gebruiken we folie die daarvoor geschikt is, en die bijvoorbeeld bestand is tegen de verschillende invloeden van het weer.

Zonder stof, stank en geluidsoverlast

De kozijnen wrappen levert veel minder overlast op dan het schilderen daarvan. We hoeven niet te schuren, dus er komt veel minder stof vrij. Dat scheelt zowel tijdens de werkzaamheden als daarna, omdat jij niet wekenlang in het stof blijft zitten. Daarnaast voorkomen we stank en geluidsoverlast. Onze nette werkwijze is iets dat veel klanten specifiek aan ons waarderen.

 

Bekijk ons portfolio en bekijk hoe we andere klanten hielpen met het wrappen van de kozijnen. We tonen je daarin een aantal van de projecten waar we trots op zijn. Dus doe op je gemak inspiratie op met de foliesoorten en kleuren, of stel ons je vragen aan de hand van wat je ziet..

Zon en warmte werende raamfolie

Kozijnen wrappen door de Plakkerij

Wil je kozijnen wrappen? Dat is waar we goed in zijn, dus waarmee we je graag helpen. Wij hebben de expertise en de ervaring. Zo werken we heel netjes en met de volledige aandacht voor de details, zodat het tot in de puntjes klopt. 

 

 

Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten met bestickering of jouw interieur opleuken? Of heb je een vraag? Bel ons op telefoonnummer 06 57 52 61 54, stuur ons een e-mail naar info@deplakkerij.nl of gebruik ons contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op. 

Joost Uiterweerd

Meer weten?
Vraag het Joost

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Follow us on instagram

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?