Search
Close this search box.

ONS TEAM

Wij zijn een hecht team van creatieve designers en vakbekwame signmakers. Met veel enthousiasme en betrokkenheid verzorgen wij al jouw bestickering en reclame. We denken mee over een ontwerp dat bij je past. Dit werken we uit tot een mooi resultaat waar je mee gezien wordt.

Met trots stellen wij ons team aan je voor

Stuk voor stuk enthousiaste vakmensen met een passie voor het maken van mooie sprekende reclame uitingen.

Asset yvonne

Eigenaar & office manager

Assetmaarten

Eigenaar & signmaker

Asset HENK

Communicatie & DTP

Asset roy

Allround signmaker

Joost Uiterweerd

Specialist kozijnen

Allround signmaker

Allround signmaker

Allround signmaker

Reclame spandoek

De plakkerij

De Plakkerij in Eerbeek is intussen een begrip. Door heel Nederland verzorgen we hoogwaardige reclame uitingen.

Vanuit onze compleet uitgeruste werkplaats in Eerbeek hebben we de productie van onze bestickering en reclame zelf in handen.

 

We leveren en monteren bedrijfswagen bestickering, borden en spandoeken, gevelrenovaties met folie en plaatwerk, wandbekleding met Airtex en nog veel meer. Jouw bedrijfswagen is altijd welkom in onze werkplaats om bestickerd te worden.

 

Te druk om de auto te komen brengen? Wij bieden een Haal- en Brengservice aan en komen in overleg zelfs bij jou op locatie bestickeren.

ONZE WERKWIJZE

Onze werkplaats in Eerbeek is volledig uitgerust voor de bestickering en montage van jouw projecten. We zorgen ervoor dat onze bedrijfsbussen altijd royaal voorzien zijn van hoogwaardig gereedschap en materiaal zodat we ook op locatie een professionele aanpak kunnen garanderen. In onze werkwijze zijn we flexibel, praktisch en oplossingsgericht, waarbij we altijd een beroep doen op onze vakkennis en ervaring.

raamfolie

ONS DOEL

Wij willen jouw bedrijf in de spotlights zetten met mooie auto bestickering en doeltreffende signing. Met als ons doel dat mensen als eerst aan jouw bedrijf denken als ze jouw dienst of product overwegen.

 

Opvallen doe je met doeltreffende auto reclame. Daarmee creëer je herkenbaarheid waardoor jouw bedrijf voorrang krijgt op anderen. Maak jouw bedrijf onderdeel van het straatbeeld zodat jouw bedrijf altijd vers in het geheugen van potentiële klanten zit.

 

Niemand wordt groot door stil en onherkenbaar door het leven te gaan. Maak jezelf zichtbaar met auto bestickering!

Henk Peters

Meer weten? Vraag het HENK

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Follow us on instagram

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?