XL RECLAME

70 meter spandoek

Een fotowand van wel 70 meter lang en 4 meter hoog opgebouwd uit spandoeken, dat was de opdracht die we kregen. Een fantastische opdracht die we met beide handen aanpakten. In samenwerking met de provincie Gelderland en de gemeente Brummen realiseerden we dit spandoek van 70 meter lang vol mooie beelden uit de Veluwe. Waar je hem kunt bewonderen? Langs het spoor in Eerbeek. Een echte blikvanger!

GEVELRENOVATIE & DAMWANDWRAPPEN

We pakten deze hele gevel  van tot top teen in met  hoogwaardige folie. Van verweerd en onopvallend grijs naar sprekend en fris blauw. Ook wrapten we alle kozijnen en damwanden op de begane vloer in chique zwart. Tot slot maakten we het plaatje compleet met het logo in 3D freesletters op de gevel.

STREEKBUSSEN IN EEN XL OPLAGE
sterk in seriewerk

Deze klus was serieus. 130 Streekbussen en buurtbussen werden in een paar weken tijd door ons ontdaan van Syntus bestickering en voorzien van de nieuwe Keolis bestickering. Van het volledig wrappen van de hele bus tot het aanbrengen van kleinere informatie stickers. Ook het interieur van de bussen werd onder handen genomen. Met vloerstickers en muurstickers zorgden we ervoor dat reizigers met duidelijke instructies veilig op pad kunnen. Met deze streekbussen in een XL oplage waren we helemaal in ons element!

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?