Zoek
Sluit dit zoekvak.

XL Reclame

Een fotowand van wel 70 meter lang en 4 meter hoog opgebouwd uit spandoeken, dat was de opdracht die we kregen.

SPANDOEK

Een fotowand van wel 70 meter lang en 4 meter hoog opgebouwd uit spandoeken, dat was de opdracht die we kregen. Een fantastische opdracht die we met beide handen aanpakten. In samenwerking met de provincie Gelderland en de gemeente Brummen realiseerden we dit spandoek van 70 meter lang vol mooie beelden uit de Veluwe. Waar je hem kunt bewonderen? Langs het spoor in Eerbeek. Een echte blikvanger!

 

damwand wrappen

GEVELRENOVATIE & DAMWANDWRAPPEN

We pakten deze hele gevel  van tot top teen in met  hoogwaardige folie. Van verweerd en onopvallend grijs naar sprekend en fris blauw. Ook wrapten we alle kozijnen en damwanden op de begane vloer in chique zwart. Tot slot maakten we het plaatje compleet met het logo in 3D freesletters op de gevel.

STREEKBUSSEN

Deze klus was serieus. 130 Streekbussen en buurtbussen werden in een paar weken tijd door ons ontdaan van Syntus bestickering en voorzien van de nieuwe Keolis bestickering. Van het volledig wrappen van de hele bus tot het aanbrengen van kleinere informatie stickers. Ook het interieur van de bussen werd onder handen genomen. Met vloerstickers en muurstickers zorgden we ervoor dat reizigers met duidelijke instructies veilig op pad kunnen. Met deze streekbussen in een XL oplage waren we helemaal in ons element!

 

Fleet Marking & wagenpark bestickering
Reclame spandoek

De plakkerij

De Plakkerij in Eerbeek is intussen een begrip. Door heel Nederland verzorgen we hoogwaardige reclame uitingen.

Vanuit onze compleet uitgeruste werkplaats in Eerbeek hebben we de productie van onze bestickering en reclame zelf in handen.

 

We leveren en monteren bedrijfswagen bestickering, borden en spandoeken, gevelrenovaties met folie en plaatwerk, wandbekleding met Airtex en nog veel meer. Jouw bedrijfswagen is altijd welkom in onze werkplaats om bestickerd te worden.

 

Te druk om de auto te komen brengen? Wij bieden een Haal- en Brengservice aan en komen in overleg zelfs bij jou op locatie bestickeren.

ONZE WERKWIJZE

Onze werkplaats in Eerbeek is volledig uitgerust voor de bestickering en montage van jouw projecten. We zorgen ervoor dat onze bedrijfsbussen altijd royaal voorzien zijn van hoogwaardig gereedschap en materiaal zodat we ook op locatie een professionele aanpak kunnen garanderen. In onze werkwijze zijn we flexibel, praktisch en oplossingsgericht, waarbij we altijd een beroep doen op onze vakkennis en ervaring.

autobestickeringraamstickersreclame

ONS DOEL

Wij willen jouw bedrijf in de spotlights zetten met mooie auto bestickering en doeltreffende signing. Met als ons doel dat mensen als eerst aan jouw bedrijf denken als ze jouw dienst of product overwegen.

 

Opvallen doe je met doeltreffende auto reclame. Daarmee creëer je herkenbaarheid waardoor jouw bedrijf voorrang krijgt op anderen. Maak jouw bedrijf onderdeel van het straatbeeld zodat jouw bedrijf altijd vers in het geheugen van potentiële klanten zit.

 

Niemand wordt groot door stil en onherkenbaar door het leven te gaan. Maak jezelf zichtbaar met auto bestickering!

Henk Peters

Meer weten? Vraag het HENK

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Follow us on instagram

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?