ZON- EN WARMTE WERENDE RAAMFOLIE

Warmt jouw huis ook zo snel op tijdens de warme dagen? En kun je de slaap 's nachts niet vatten door de hitte? Met zon- en warmtewerende raamfolie kun je tot wel 80% van de warmte buiten de deur houden!

Zon-en warmtewerende folie is dè oplossing tegen hitte in huis. De voordelen van onze raamfolie op een rijtje:

Zonwerende folie

Onze warmtewerende folie kan tot 80% van de zonnewarmte buiten houden. Door de reflectie van het zonlicht aan de buitenzijde, maar ook door absorptie van de zonne-energie, blijft je huis tijdens warme dagen koel en aangenaam.

Raamfolie filtert ultraviolette straling uit het zonlicht. Dit voorkomt hinderlijke schitteringen en beschermt het interieur tegen verkleuringen en UV schade.

Raamfolie is innovatief en duurzaam. Dankzij de isolerende en reflecterende eigenschappen bespaar je aanzienlijk op energiekosten. In de winter kan de verwarming een standje lager, in de zomer geldt hetzelfde voor de airconditioning.

Raamfolie geeft je ramen extra versterking. Bij eventuele glasbreuk houdt de folie scherven bij elkaar. Dit verhoogt de woonveiligheid aanzienlijk.

Onze zonwerende raamfolie zorgt voor privacy. De filmlaag reflecteert het zonlicht waardoor het zicht van buiten naar binnen wordt verminderd.

Thuis wil je ontspannen in een comfortabel leefklimaat. Met de verkoelende en isolerende eigenschappen van onze raamfolie houd je de hitte buiten, zodat thuis zijn weer ontspannen en comfortabel is.

Wij leveren en monteren zonwerende folie bij jou thuis. Neem contact met ons op voor een offerte op maat

etched glass raamfolie

Wij leveren en monteren ook etched glass folie.
Etched glass folie is een hoogwaardige raamfolie die de ruimte voorziet van privacy en een prachtige zachte lichtinval.
Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?