Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Auto bestickeren

Geef jouw auto een nieuwe look met Carwrapping!

Auto bestickeren

Laat jouw auto bestickeren en creëer de unieke look waar van je droomt. We doen professionele bestickering voor zzp’ers en andere bedrijven, net als voor particulieren die bijvoorbeeld dromen van strakke lijnen en een uniek design. Dus heb jij een ontwerp in gedachten? Of zoek je grafisch ontwerpers die je daarbij kunnen helpen? We bestickeren zowel complete wagenparken als jouw auto. 

 

carwrap, autobelettering, autoreclame, wrappen
autobestickering
autobestickeringraamstickersreclame

Compleet wagenpark of één auto

Laat jouw complete wagenpark bestickeren, voor een professionele look met de bedrijfsauto’s en bestelbussen die je rijdt. Daarvoor gebruiken we steeds dezelfde stijl, al stemmen we het ontwerp natuurlijk af op het merk en model waar het om gaat. Zo houden we rekening met de verhoudingen en zorgen we ervoor dat de bestickering zo goed mogelijk uit de verf komt.

 

En wil je maar één auto bestickeren? We brengen jouw bedrijfslogo en een slogan aan, net als strakke lijnen of ieder ander ontwerp waar je aan denkt. Bovendien kunnen we jouw auto volledig wrappen, als dat beter bij je wensen past dan de stickers alleen. Dus twijfel je over de mogelijkheden en ben je benieuwd wat we voor je kunnen realiseren? Daar vertellen we je graag meer over.

 

In alle gevallen gaan we professioneel te werk. We zullen jouw auto bestickeren met hoogwaardige materialen. Die kunnen we bovendien weer netjes voor je verwijderen. Dus wil je tijdelijke bestickering aanbrengen op de auto? Ook dat is mogelijk. Zo zijn we je graag van dienst, precies op de manier die jij voor ogen hebt. 

Professionele bestickering

Met de professionele bestickering kies jij voor het ontwerp waar je van droomt. Of we maken van de bedrijfsauto of bestelbus die je rijdt een rijdend reclamebord. Dat doen we altijd met de volledige aandacht en op basis van de hoogste kwaliteit. Dankzij onze zorgvuldige werkwijze is dat iets waar veel klanten ons om waarderen.

 

We helpen je graag met het ontwerp voor de bestickering van de (bedrijfs)auto. En weet je nog niet precies hoe het eruit moet gaan zien? Doe dan bijvoorbeeld alvast inspiratie op met ons portfolio. Daarin delen we een aantal projecten waar we trots op zijn. 

Auto bestickeren door De Plakkerij

Laat de autobestickering door ons aanbrengen, dan weet je zeker dat je daarmee een professionele keuze maakt. We gebruiken de beste materialen en gaan zorgvuldig aan de slag met het ontwerp dat jou aanspreekt.

 

Dus heb je al een idee of zoek je juist naar een beetje ondersteuning? We zijn je er graag mee van dienst om de auto te bestickeren. Dat doen we voor particulieren en bedrijven, net als voor complete wagenparken. Wij hebben de ervaring, de expertise en bieden je de begeleiding die je zoekt.

 

Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten met bestickering of jouw interieur opleuken? Of heb je een vraag? Bel ons op telefoonnummer 062 436 24 05, stuur ons een e-mail naar info@deplakkerij.nl of gebruik ons contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op. 

Henk Peters

Meer weten?
Vraag het HENK

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Follow us on instagram

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?