Carwrapping & auto bestickering

Geef jouw auto een nieuwe look met Carwrapping!

De Plakkerij is specialist in Carwappen en auto bestickering. Wij zorgen ervoor dat jouw auto exclusiviteit en klasse uitstraalt. Door de indrukwekkende keuze aan foliesoorten kun je jouw auto helemaal laten customizen.

 

Onze tarieven

personenauto wrap

Full carwrap in één kleur Glans & Mat

auto-wit carwrap

logo + contactgegevens in huistijlkleuren

Neem contact op voor een offerte op maat

Neem contact op voor een offerte op maat

CARWRAPPEN & AUTO BESTICKERING

Je hebt het vast al wel eens voorbij zien komen; Car wrappen. Wij verzorgen zowel full carwraps als halve carwraps. We werken met prachtige foliesoorten, variërend van hoogglans tot silk tot supermat. Regelmatig komen er nieuwe foliesoorten op de markt waar we naar uitkijken. Kom gerust langs bij ons op de zaak om je te laten inspireren.

Je auto laten inpakken met folie heeft vele voordelen. Om te beginnen; Wrappen gaat sneller en is goedkoper dan spuiten. Daarnaast kun je met een carwrap je auto helemaal personaliseren. De keuze van foliesoorten is duizelingwekkend en je kunt je auto zelfs laten wrappen in een fullcolour print van je eigen foto’s en/of ontwerp. Ook is het met een carwrap makkelijk verschillend kleuren en oppervlakken te combineren, bijvoorbeeld door je dak apart in een andere folie te wrappen, je spiegels een kleuraccent te geven of je sierlijsten te ontchromen. Met een carwrap bescherm je de oorspronkelijke lak van je auto. Dit betekent dat wanneer je in bezit bent van een nieuwe auto de waarde van de auto niet zal dalen door krassen op de lak.

Een greep uit onze folie soorten.

Bijzonder is het verschil in glans en structuur en de mooie diepte van de kleuren.

Veel gestelde vragen

Jouw bestickerde auto kan door de wasstraat. Wij gebruiken hoogwaardige folie voor autobestickering en carwrapping. Deze folie is bestand tegen weer&wind en tegen wasstraten. Wel adviseren we de eerste dag de wasstraat nog even te vermijden zodat de folie goed kan aanhechten.

Je auto laten inpakken met folie heeft vele voordelen. Om te beginnen; Wrappen gaat sneller en is goedkoper dan spuiten. Daarnaast kun je met een carwrap je auto helemaal personaliseren. De keuze van foliesoorten is duizelingwekkend. Je kunt je auto zelfs laten wrappen in een fullcolor foto print van je eigen foto’s en/of ontwerp. Ook is het met een carwrap eenvoudig om verschillend foliesoorten en kleuren te combineren. Denk daarbij aan ontchromen, spiegelwrappen, striping of het apart wrappen van je dak of motorkap.

Een groot voordeel van carwrappen is de bescherming die de folie aan de lak van je auto geeft. Zo houd behoudt je de waarde van jouw auto bij doorverkoop of het beëindigen van je lease contract.

Dat hangt helemaal af van het formaat van het voertuig en de grootte van het te bestickeren oppervlak. We hebben een overzicht gemaakt op de pagina Tarieven om je alvast een globaal inzicht te geven. Voor een tarief op maat, neem contact met ons op.

Wij waarderen het zeer als jouw auto alvast een bezoek aan de wasstraat heeft gehad voor we hem bij ons op de werkplaats ontvangen. Een schone en vetvrije auto is belangrijk voor de hechting van de folie.

Let op: Gebruik geen Wax bij het schoonmaken van je auto. Door een waxlaag verliest de folie hechtkracht op de auto.

Wij bieden in overleg een Haal- en Brengservice aan. Wij halen de auto bij je op en brengen hem na het voltooien van de bestickering netjes bij je terug.

Wij verzorgen ook de demontage van oude bestickering. Het demonteren van auto bestickering is een vak apart. Wij hebben de juiste materialen en expertise in huis om de demontage netjes en zorgvuldig te verzorgen.

Met kleine aanpassingen kun je auto een volledige andere look geven. Dat kan bijvoorbeeld door je spiegels te laten wrappen in een andere kleur,  door je auto te ontchromen of de ruiten te blinderen.

Bij een carwrap steek je de auto volledig in een ander jasje. In plaats van spuitwerk geef je je auto een andere look door hem in te laten p(l)akken met folie.

Met autobestickering laat je je auto voorzien van losse elementen, zoals je logo, je contactgegevens of lijnen en vlakken.

Dat kan zeker. Wij zijn voorzien van professionele print apparatuur waarmee we elk gewenst ontwerp in full color kunnen uitprinten op wrapfolie.

Auto bestickering is een duurzame oplossing. Wij gebruiken uitsluitend folie van hoogwaardige kwaliteit zodat jij vele jaren kunt profiteren van jouw bedrijfswagen bestickering. Met wel 10 jaar kwaliteit en-kleurgarantie gegarandeerd.

 

Fleetmarking is het bestickeren van een heel wagenpark in één keer. Fleetmarking is een dienst die wij efficiënt en professioneel voor je uitvoeren. Ook leveren we snelle nazorg bij eventueel schadeherstel.

 
Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?