Zoek
Sluit dit zoekvak.

Car wrapping & auto bestickering

Geef jouw auto een nieuwe look met Carwrapping!

CAR WRAPPEN

Laat jouw car wrappen en zorg voor een heel andere look. Of breng reclame aan op jouw bedrijfswagen, om jouw bedrijf overal waar je komt zo goed mogelijk te laten zien.

 

We kunnen iedere bedrijfsauto en personenauto wrappen, net als een compleet wagenpark. Dus ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de foliesoorten die we gebruiken? We vertellen je er graag meer over.

Bedrijfswagens en personenauto's

Het car wrappen doen we voor bedrijfsauto’s en personenauto’s. We werken voor particulieren, voor zzp’ers en voor andere bedrijven. Dus wil je een bedrijfswagen wrappen of gaat het om een compleet wagenpark? Wij zorgen voor de professionele uitstraling van alle auto’s die je hebt staan. Of we creëren een uniek ontwerp waarmee jij opvalt in de straat. Vertel ons wat je belangrijk vindt en wat je zoekt. Dan gaan we daarmee voor je aan de slag.


Dankzij onze ervaring met personenauto’s, bestelbussen, grotere bedrijfsauto’s, vrachtwagens en trailers, trams en zelfs vliegtuigen kunnen wij je er goed mee helpen. Andersom wrappen we ook fietsen en brommers, voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf. Of omdat je een car wilt wrappen waarmee je zoekt naar een unieke look. Vertel ons wat je wensen zijn, dan leggen onze grafisch ontwerpers je graag uit wat we daarin kunnen betekenen.

autobestickeringraamstickersreclame
autobestickeringraamstickersreclame

Met hoogwaardige foliesoorten

Laat jouw car wrappen met de hoogwaardige foliesoorten die we daarvoor gebruiken. Die zijn beschikbaar in hoogglans, in Silk en in supermat. Dus droom je van een bepaalde uitstraling? Of wil je vooral anders zijn dan de anderen in de straat? We wrappen voor bedrijven die willen opvallen en voor particulieren die denken aan een andere kleur en stijl voor hun auto.


We hanteren een zorgvuldige werkwijze, iets waar veel klanten die hun car laten wrappen ons om waarderen. Door de carwrap tot in detail netjes af te werken is het er aan de buitenkant soms haast niet aan af te zien dat het geen lak is. Ondertussen beschermt de wrap de originele lak, zowel tegen steenslag als andere kleine beschadigingen.


Doe online alvast inspiratie op met de projecten waar we trots op zijn. Bekijk ons portfolio. Daarmee tonen we graag wat we voor je kunnen betekenen, als je denkt aan het wrappen van de auto(’s).

Car wrappen door De Plakkerij

Laat jouw car wrappen met onze hoogwaardige folie. Dat is een alternatief voor bestickering, omdat we de hele auto ermee afwerken. Of we gebruiken een halve carwrap, waarvoor je een eigen ontwerp kunt aanleveren. Als jij het kunt dromen kunnen wij het realiseren. Dus maak van een bedrijfsauto een rijdend reclamebord. Of laat privé jouw car wrappen, voor een unieke look die niemand anders heeft.

 

Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten met bestickering of jouw interieur opleuken? Of heb je een vraag? Bel ons op telefoonnummer 062 436 24 05, stuur ons een e-mail naar info@deplakkerij.nl of gebruik ons contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op. 

autobestickeringraamstickersreclame
Henk Peters

Meer weten? Vraag het HENK

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Follow us on instagram

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?