AUTO BESTICKERING

Welkom in de wereld van de auto bestickering; de meest doeltreffende weg naar de zichtbaarheid van jouw bedrijf.

De Plakkerij is specialist in het bestickeren van auto’s. Wij weten als geen ander hoe goed het voelt om in een auto te rijden die piekfijn in de stickers zit en mensen doet omkijken. Of het nou gaat over een creatief en vernieuwend ontwerp, of om een goed klassiek ontwerp, wij werken het graag van a tot z voor je uit.

personenauto wrap

Full carwrap in één kleur

Car Wrapping

Je hebt het vast al wel eens voorbij zien komen; Car wrappen. Wij verzorgen zowel full carwraps als halve carwraps. We werken met prachtige foliesoorten, variërend van hoogglans tot silk tot supermat. Regelmatig komen er nieuwe foliesoorten op de markt waar we naar uitkijken. Kom gerust langs bij ons op de zaak om je te laten inspireren.

personenauto halfwrap

Halve carwrap in eigen design

Details

Je hoeft geen volledige carwrap te laten doen om je auto een luxe uitstraling te geven. Met kleine aanpassingen maak je meteen impact.

Je zult versteld staan wat het ontchromen voor de look van je auto kan doen. Een kleuraccent op je spiegels en je auto is meteen een unicum. We kijken graag wat we voor jouw auto kunnen betekenen.

personenauto stripe

Logo's & teksten
Design wrap & full wrap

Jouw auto bestickering

Jouw auto bestickeren? Dat kan! Stuur ons een berichtje via het contact formulier en we gaan aan de slag. We bespreken al jouw ideeën en combineren dat met onze vakkennis. Zo komen we samen tot een ontwerp dat perfect past bij jou. Of kom gezellig lang bij de Plakkerij in Eerbeek. Onder het genot van een kop koffie laten we graag zien wat we in huis hebben en wat er allemaal mogelijk is bij auto bestickering.

 

Over ons

Wij zijn een hecht team van creatieve en vakbekwame signmakers. Met veel enthousiasme en betrokkenheid

verzorgen wij al jouw bestickering en reclame. We denken mee over een sterk ontwerp voor jouw bedrijf.
Deze werken we uit tot een doeltreffend resultaat waar je mee gezien wordt.

De Plakkerij

De Plakkerij in Eerbeek is intussen een begrip. Door heel Nederland verzorgen we hoogwaardige reclame uitingen.

Vanuit onze compleet uitgeruste werkplaats in Eerbeek hebben we de productie van onze bestickering en reclame zelf in handen.

 

We leveren en monteren bedrijfswagen bestickering, borden en spandoeken, gevelrenovaties met folie en plaatwerk, wandbekleding met Airtexen nog veel meer. Jouw bedrijfswagen is altijd welkom op onze werkplaats om bestickerd te worden.

 

Te druk om de auto te komen brengen? Wij bieden een Haal- en Brengservice aan en komen in overleg zelfs bij jou op locatie bestickeren.

Previous
Next

Onze werkwijze

Onze werkplaats in Eerbeek is volledig uitgerust voor de bestickering en montage van jouw projecten. We zorgen ervoor dat onze bedrijfsbussen altijd royaal voorzien zijn van hoogwaardig gereedschap en materiaal zodat we ook op locatie een professionele aanpak kunnen garanderen. In onze werkwijze zijn we flexibel, praktisch en oplossingsgericht, waarbij we altijd een beroep doen op onze vakkennis en ervaring.

Previous
Next

Ons doel

Wij willen jouw bedrijf in de spotlights zetten met mooie auto bestickering en doeltreffende signing. Met als doel dat mensen als eerst aan jouw bedrijf denken als ze jouw dienst of product overwegen.

Opvallen doe je met doeltreffende auto reclame. Daarmee creëer je herkenbaarheid waardoor jouw bedrijf voorrang krijgt op anderen. Maak jouw bedrijf onderdeel van het straatbeeld zodat jouw bedrijf altijd vers in het geheugen van potentiële klanten zit.

Niemand wordt groot door stil en onherkenbaar door het leven te gaan. Maak jezelf zichtbaar met auto bestickering!

Previous
Next
Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?