Zoek
Sluit dit zoekvak.

Carwrappen

Geef jouw auto een nieuwe look met Carwrapping!

carwrapping

Carwrapping is dé oplossing voor volledige creatieve vrijheid in het ontwerp van jouw auto. Dus wil je een bedrijfsauto omtoveren tot rijdend reclamebord? Of denk je na over een andere kleur of een ander design van jouw personenauto? We wrappen in mat en glanzend, in alle denkbare kleuren en zowel volledig als bijvoorbeeld de helft van de auto. Als jij het kunt dromen kunnen wij het voor je wrappen of bestickeren.

carwrap, autobelettering, autoreclame, wrappen

Full carwrap of halve wrap

Laat de auto volledig wrappen in één kleur. Of kies voor een halve carwrap in een eigen design. Het zijn een paar van de mogelijkheden. We gebruiken verschillende foliesoorten, zowel in hoogglans, in Silk en in supermat voor een heel andere look.

 

Dus wil je de uitstraling van jouw auto veranderen met een carwrapping? Of denk je na over een andere kleur én wil je de auto beschermen tegen steenslag en andere schade? Het is mogelijk met een volledige of een halve carwrap. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden, afgestemd op het design dat je voor ogen hebt.

 

Dat doen we voor particulieren en voor bedrijven, bijvoorbeeld om de auto om te toveren tot een rijdend reclamebord. Dus wil je jouw bedrijfslogo, jouw slogan en jouw website aan zoveel mogelijk mensen tonen? Zorg op het bedrijfsterrein, onderweg en bij de klant op locatie voor een professionele look. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

RIjdend reclamebord of andere look

Zzp’ers en andere bedrijven helpen we met een carwrapping om hun auto om te toveren tot een rijdend reclamebord. Het is de makkelijkste manier om op zoveel mogelijk plekken jouw bedrijf te laten zien. Iedere keer dat je de weg op gaat en als je bij de klant voor de deur staat val je enorm op.

 

En denk je particulier aan een andere look voor jouw auto, bijvoorbeeld in mat of in hoogglans? Geef ons aan welke kleur je mooi vindt en welk ontwerp je daarvoor wilt laten maken. Dan gaan onze grafisch ontwerpers daar graag voor je mee aan de slag.

 

Dankzij onze nauwkeurige werkwijze kun je vertrouwen op de hoogste kwaliteit. We hebben aandacht voor de kleinste details en zorgen voor de complete professionele look. Bekijk in ons portfolio zelf wat er allemaal mogelijk is. En doe daarmee inspiratie op, bijvoorbeeld als je nog niet precies weet hoe de carwrapping eruit moet zien.

IMG  WA copy
carwrap, autobelettering, autoreclame, wrappen

Carwrapping door De Plakkerij

Wij willen jouw bedrijf in de spotlights zetten met mooie auto bestickering en doeltreffende signing. Met als ons doel dat mensen als eerst aan jouw bedrijf denken als ze jouw dienst of product overwegen.

Opvallen doe je met doeltreffende auto reclame. Daarmee creëer je herkenbaarheid waardoor jouw bedrijf voorrang krijgt op anderen. Maak jouw bedrijf onderdeel van het straatbeeld zodat jouw bedrijf altijd vers in het geheugen van potentiële klanten zit.

 

Niemand wordt groot door stil en onherkenbaar door het leven te gaan. Maak jezelf zichtbaar met auto bestickering. Het carwrappen  en bestickeren doen we met de beste foliesoorten en materialen. Dus zoek je naar een beschermende folie, bijvoorbeeld tegen steenslag en andere vormen van schade? Daar kunnen we je goed mee helpen. Bovendien zorg je voor een mooie strakke nieuwe look. We brengen de carwrapping tot in detail goed aan, zodat het nauwelijks te zien is dat je een wrap om de auto gebruikt. 

 

Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten met bestickering of jouw interieur opleuken? Of heb je een vraag? Bel ons op telefoonnummer 062 436 24 05, stuur ons een e-mail naar info@deplakkerij.nl of gebruik ons contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op. 

Henk Peters

Meer weten?
Vraag het HENK

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Follow us on instagram

Open chat
Hey! Kunnen we je helpen?